Misvak, 'Çanakkale Zaferi'nin Mimarı Abdulhamid' Karikatürü ile Alay Konusu Oldu

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin mimarı olarak Sultan II. Abdulhamid'i anan Misvak Dergisi sosyal medyada gündem oldu.

Dergi, parmaklarından top atan Abdulhamid karikatürünü, 'Dünya Harbinden 12 yıl önce Hamidiye tabyalarını yaptırıp Çanakkale zaferinin mimarı Sultan II. Abdulhamid'i ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz' notuyla paylaştı.

Sosyal medyada alay konusu olan karikatüre tepkiler 👇

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

'Gazi Yakınıyım' Demişti: İmamoğlu'na Şehitlikte Tepki Gösteren Kişi Eski İBB Çalışanı Çıktı
Putin, Kendisine 'Katil' Diyen Biden'ı Canlı Yayında Tartışmaya Davet Etti
Türkiye'de Koronavirüs: Günlük Vaka Sayısı 20 Bini Geçti!

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
18.03.2021

Ay götüm bu Abdülhamit neymiş böyle ya herşeyin altından o çıkıyor.ddd ulan vatanını İngilizlere satan bir köpek paralı bir köpek diyecem yeminle köpeğe hakaret olur. Hala daha şu satılmış karaktersize omurgasız vatan hanine şöyleydi böyleydi diyen gerizekalılar dolu aq memlekette. Abdülhamit hakkında kimse öyle ahımlı şahımlı sözler söylemedi hepsi uydurma. Bu sıfatını siktiğim vatanını şerefini namusunu sattı sattı anlayın artık aq embesilleri abdulhamite kalsaydı Türkiye diye bir yek yoktu. O sattıklarının elinden de bizi Atatürk kurtardı.

Abdülhamid hamidiye tabyalarını kurdu.Türk teşkilatının gelişmesinde payı çok büyüktü.Modern Türkiyenin önemli kurumlarının temellerini attı.Vatanını sattığı ise solcu tarihçilerin uydurduğu bir argümandır.Cumhuriyetin ilk yıllarında eski monarşi ve hilafeti unutturmak için bu tarz yalanlar söylendi.Belki de gerekliydi.Abdülhamidin yanlışları çoktur iyilikleri de çoktur ama hain değildir.Sonuç olarak tarihi yargılamaya gerek yok abdülhamid de bizim Atatürk de Fatih de Mete han da.

18.03.2021

12 adayı Abdülhamid'in "bana darbe yapacaklar" kuruntusuyla donanmayı haliçte çürütmesi sayesinde kaybettiğimiz gerçeği hakkında da bir karikatür bekliyoruz artık...

18.03.2021

Ağzı bok çukuruna dönmüş bir sürü tipin bir araya gelip kurduğu derginin adıdır Misvak. Asıl bir kaç misvak bulun da önce o leş ağızlarınızı temizleyin.

TÜM YORUMLARI OKU (86)