Miss Universe Sonuçlarına Tepki: İlk 30'a Sokulmayan Ceren Arslan'a Sosyal Medyadan Destek Yağdı!

Miss Universe 2025 yarışmasının sonuçları açıklanır açıklanmaz sosyal medya adeta alev aldı. Meksika güzeli Fatima Bosch’un birincilik tacını takmasının ardından gözler Türkiye’yi temsil eden Ceren Arslan’a çevrildi. Ancak Arslan’ın yarışmada ilk 30’a dahi sokulmaması, herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ve duygularını dile getiren temsilcimize destek mesajları yağdı.

İşte detaylar!

2025 Kainat Güzellik Yarışması (Miss Universe) sonuçlandı.

Tayland'da gerçekleşen yarışmada Meksika Güzeli Fatima Bosch, 2025 Kainat Güzeli seçildi. Hatırlarsanız Bosch, yarışmadaki 'Aptal' kriziyle gündeme gelmişti.

Kaçıranlar için detaylardan burada bahsetmiştik:

Miss Universe Yarışmasında Büyük Skandal: "Aptal" Dedi, Yarışmacılar Salonu Terk Etti!

Yarışmanın sona ermesinin hemen ardından Ceren Arslan kendi hesabından samimi bir video paylaşarak hem durumu duyurdu hem de sevenlerine teşekkür etti.

Genç güzel, “Çok çabaladık, çok emek verdik. Ben aslında ilk 5’i tahmin ediyorum ama bende kalsın. Jüri demek ki beni ilk 30’dan daha çirkin buldu, yapacak bir şey yok. Bir bildikleri vardır elbet.” sözleriyle hem sitemkar hem de duygusal bir açıklama yaptı.

Bu sözler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve binlerce kişi Ceren Arslan’a destek mesajı yağdırdı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi çekebilir:

Özge Özpirinçci’nin Övmelere Doyamadığı Biricik Eşi Burak Yamantürk, Davetteki Duruşuyla Dillere Büyük Düştü!
Evrim Akın Hakkında Yeni Bomba İddia: Bu Kez Bez Bebek Setindeki Makyöz Konuştu!
2025 Miss Universe Yarışmasının Birincisi Açıklandı: Dereceye Giremeyen Temsilcimiz Ceren Arslan Sitem Etti!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
Neler Oluyor? Bu Kez Balıkesir’de İHA Düştü!
Polisin Adresinde Bulamadığı Yusuf Güney'i Diline Dolayan X Kullanıcıları
YORUMLAR
21.11.2025

hay sizin derdinizi

21.11.2025

İlk sıralar yine itin kopuğun harman olduğu yerden, başkentleri polisin giremediği getto dolu, hatta bunların erkek kardeşi yada kuzenlerini görsek yolumuzu değiştiririz demek oluyor ki bir toplumun sievilecek yanı olsun ve şopar olsa da Mezopotamyalı olmasın. Hepsinin duruşu dik kişilik+ cinsel kimlik de var, aşağıda biri yazmış estetikse yine çok ortalama elenmekte haklı, güzellik bir bütündür o duruş da pek yok iyi olmuş başka kız mı yok ülkede yav

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ