Mısırlı Tenis Şampiyonu Ali Farag, Batı'yı İkiyüzlülükle Suçladı: 'Filistin Aynı Zulmü 74 Yıldır Yaşıyor'

Squash şampiyonu Ali Farag, kupa töreninde yaptığı konuşmayla dikkat çekti. Batı'yı ikiyüzlülük ile suçlayan Farag, Filistin halkının 74 yıldır zulüm gördüğünü ve dünyanın buna gözlerini kapattığını söyledi.

Ukrayna'da yaşananlarla ilgili konuşan Farag 'Eskiden sporda politikadan bahsetmemize izin verilmezdi. Ne olduysa bir anda izin çıktı. Kimse bu zulmü ve ölümleri kabullenmemeli. Fakat Filistin 74 yıldır bu zulmün içinde' diyerek tepkisini gösterdi.

Ali Farag'ın konuşmasını buradan izleyebilirsiniz 👇

Popüler İçerikler

Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
YORUMLAR
18.03.2022

sporcu arkadaşa bravo. Ama hiç bir ukraynalı çıkıp da "filistinli kadınlar bizim ülkemize gelsin" dememiştir veya avrupada bir çok ülkede bunu demez sanırım. Ama 3. sınıf ülkelerin vatandaşları kendi iç savaşları dururken hala uçkur derdinde. (bilmeyenler için, geçenlerde filistinde bir düğünde ukraynalı kadınlar gelsin diyen "müslüman" halkın videosu vardı. eminim bir çoğu da bu şekilde isteklerde bulunuyordur. )

18.03.2022

Tüm Filistin erkekleri toplandı da bunu söylemiş gibi konuşuyorsun.

18.03.2022

mesela hiç bir avrupalı düğünlerinde saldırını arttır israil filistinli kadınlarla evlenelim diye şarkı söylemiyor. Filistin savunucusu olmadan önce tarihini bilmek gerekiyor tıpkı şuan bizim katarlılara yaptığımız gibi bütün topraklarını 3 5 kuruşa yahudilere satıp sonra yahudi gelip bu toprak benim git toprağımdan dediğinde baş kaldırmak aklına gelen bir ülke ve halk. Velhasıl savaşlar arası sidik yarıştıracaksak buna göre yarıştıralım

18.03.2022

Sizin gibi gavat tecavüzcü değiller en azından oç

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ