Mısırlı İslam Davetçisi Kadın Abla El-Kahlavi Kovid-19 Nedeniyle Vefat Etti

İSTANBUL (AA) - Mısır'da yaptığı İslami davet çalışmalarıyla tanınan kadın davetçi Abla el-Kahlavi, Kovid-19'a yenik düşerek 72 yaşında hayatını kaybetti.

Al-Ahram gazetesinin haberine göre, bir süredir Kahire'deki bir hastanede Kovid-19 tedavisi gören Kahlavi, sağlığının kötüye gitmesi sonucu vefat etti.

El-Ezher Üniversitesinde öğretim üyesi olan Kahlavi, 15 Aralık 1948'de Kahire'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi, yüksek lisans ve doktora çalışmalarını Ezher'de tamamladı.

Üslubundaki sükuneti ve güler yüzüyle dikkati çeken Kahlavi, özellikle Mısırlı kadınlar arasında ilgiyle izlenen televizyon programları ve haftalık ders halkalarıyla tanınıyordu.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı