Mısır Savaşları! Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül Sinemayı Boykot Etmeye mi Hazırlanıyor?

Bomba gibi iddialarımız, bomba gibi haberlerimiz var. İddiaların en başında film yapımcılarıyla sinema salonu işletmecilerinin arasında gerginlik olduğu geliyordu. Bu gerginliğin de 'boykot'lara yol açtığı ortaya yavaş yavaş çıkmaya başladı. İddiaların en büyüğü ise, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Mahsun Kırmızıgül ve Yılmaz Erdoğan'ın da sinema boykotuna gittiği oldu. Detaylara bakalım...

2019'a adım adım gelirken hepimiz vizyona girecek filmler için nefesimizi tutmuştuk. Bunlardan biri 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'ydı.

Hatta çekimleri Ocak 2018'de başlamış kadrosu da resmen Şampiyonlar Ligi gibiydi.

Şampiyonlar Ligi Gibi: Yılmaz Erdoğan Efsane Bir Kadroyla Organize İşler 2'yi Çekiyor

Diğeri de Cem Yılmaz imzalı Karakomik Filmler projesiydi. Yani hepimiz nefeslerimizi tutmuş bekliyorduk.

Gelen ilk üzücü haberlerden biri "Organize İşler 2" filminin 'belirsiz bir süreyle' ertelenmesiydi. Gelecek ayda vizyona girmesini beklediğimiz filmin neden ertelendiğiyle alakalı bir paylaşım yapılmadı.

Tabii hepimiz teknik sebeplerden ötürü beklerken işin aslının salon işletmecileriyle bir türlü mutabakata varılamaması olduğunu öğrendik.

İddialara göre, film yapımcılarının Mars Grubu ile düelloya girdikleri ve haklarını alamadıkları konuşuluyor.

Bilet fiyatları artsa bile kendilerine verilen bilet başı fiyatlarının sabit kalmasından şikayetçi olan yapımcılar, yeni sezonda filmlerini vizyona sokmamayı bile düşündüklerini belirtti. 😢

İsmi açıklanmayan bir film yapımcısı Cengiz Semercioğlu'na konuştu ve şunları söyledi:

“Sakın yanlış anlaşılmasın biz bilet fiyatlarının artmasını istemiyoruz. Var olan fiyatlardan hakkımız olan pay verilsin diyoruz. 2 milyon da izlense film zarar ediyor artık. Otopark 15 lira, mısır 10 lira, yapımcının kazandığı 5 lira... Film çekemez duruma geldik.”

Neler olacağını bizler de çok merak ediyoruz. 🤔

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
31.12.2018

Yapımcı diye saydıklarını günahım kadar sevmem ama haklı olabilirler. Sinemaya giriyoruz 10 liralık bilet için mısırıydı şuyuydu buyuydu en az 25 tl ödüyoruz. Biz almasakda bize zorla satıyorlar. Şerefsizler film için 5 tl ödüyormuş. Adaletli değil. Ayıp lan o 9 tl ye satılan mısırın maliyeti 75 krş. Bakkalda 50 krş a satılan su içerde 4 tl. Kola alayım dedim. Bakkal ın 1,5 tl ye sattı kola içerde 8 tl. ananızın amı yavşaklar.

30.12.2018

sorununuzu sikim

31.12.2018

1.si cok guzel laf sokmussun 2.si kank ben ona degil oyunculari bulup herseyi yapip okyanusu gecip derede bogulmalarina dedim.

31.12.2018

fiyat arttırmayın yerine fiyat artsa bile bize verilen sabit kalıyor bizi de arttırın talebi de ilginç. oraya gelene kadar bu ekonomik krizde güzel boykot lan dedim ki herkes kendi cebini düşünüyor sanırım.

TÜM YORUMLARI OKU (4)