Mısır Mitolojisine Göre Karakterinizi Harfi Harfine Özetleyen Burcunuzu Öğrenmek İster misiniz?

Asla hayır demeyi bilmeyen Geb, ihaneti affetmeyen Thoth ve ayaklı karizma Horus... Peki, sizin burcunuz hangisi?🧙‍♂️

Haftalık ve aylık burç yorumlarını asla kaçırmayanları buraya alalım. Kızılderili burcu, Kelt burcu derken sıra geldi Mısır mitolojisine göre burcunuzu öğrenmeye...

Yalnız Mısır mitolojisine göre burcunuzun özelliklerine bakarken tarihlere dikkat edin. Her ne kadar burada da diğerlerindeki gibi 12 burç olsa da farklı aylarda doğanlarla aynı burçtan olabiliyorsunuz.

Nil (1-7 Ocak, 19-28 Haziran, 1-7 Eylül, 18-26 Kasım)

Bu burçta doğanlar Nil Nehri gibi besleyicidir, dokundukları her şeye hayat katarlar. Tutkuludurlar, kavgadan ve ayrılıktan nefret ederler. En büyük zayıflıkları duygusal olmalarıdır. Zaman zaman Nil Nehri gibi hisleri taşar. Gözlemcidirler, iletişimleri kuvvetlidir.

En iyi anlaştığı burçlar: Amon-Ra, Seth

Amon-Ra (8-21 Ocak, 1-11 Şubat)

Aurası kuvvetli bir burçtur, Amon-Ra gibi yaratıcıdırlar. Hiçbir soruna duyarsız kalmazlar, pozitiftirler. Lider ruhludurlar, yöneticilik kabiliyetleri yüksektir. Bağlanmayı beceremezler, aile kurmaktan korkarlar, egoları güçlüdür.

En iyi anlaştığı burçlar: Nil, Horus

Mut (22-31 Ocak, 8-22 Eylül)

Burcun yöneticisi Mut gibi burç mensupları da anaçtırlar, muhteşem ebeveynler olurlar. Mantıklı, çalışkan ve pratiktirler. Çok hassaslardır, depresyona meyillidirler, çabuk kırılırlar. Zaman zaman da duygusal patlamalar yaşarlar.

En iyi anlaştığı burçlar: Amon-Ra, Thoth

Geb (12-29 Şubat, 20-31 Ağustos)

Sezgileri güçlü, algıları berraktır. Olumlu ya da olumsuz her şeyi hissedebilirler. Arkadaş ve ortak seçimi için en doğru burçtur. Sezgilerinin esiri olduklarından aşırı endişeli, saplantılı olabilirler. hayır demeyi bilmezler ve bu onlara sürekli sorun çıkarır.

En iyi anlaştığı burçlar: Seth, Horus

Osiris (1-10 Mart, 27 Kasım-18 Aralık)

İki kişiliğe sahiptirler. Aynı anda hem güçlü hem de duygusal olarak savunmasız olabilirler. Lider ruhludurlar, tutkulu, iyimser heyecanları yüksektir. Enerji dolu ve yardımseverdirler. Zaman zaman huzursuz, sabırsız, öfkeli ve sorumsuz olabilirler.

En iyi anlaştığı burçlar: İsis, Thoth

İsis (11-31 Mart, 18-29 Ekim, 19-31 Aralık)

Mütevazıdırlar, pratiktirler, mantıkları ile hareket etmeyi tercih ederler. Neşelidirler, çocuklarla iyi anlaşırlar, mizah yetenekleri kuvvetlidir. Mütevazı oluşları başkalarınca yanlış anlaşılır ve iyi niyetleri yüzünden çok suistimale uğrarlar. Sorumluluk almaktan kaçınırlar.

En iyi anlaştığı burçlar: Osiris, Thoth

Thoth (1-19 Nisan, 8-17 Kasım)

Burcun yöneticisi Thoth gibi bu burç mensupları da bilgedirler. Yeni fikirlere üretirler, öğrenmeye meraklıdırlar. Sadakat konusunda zirvedirler o yüzden çok iyi eş olabilirler. Ancak en ufak ihanette karşısındakini silerler, başkalarını dinlemeyi sevmezler.

En iyi anlaştığı burçlar: Bastet, İsis

Horus (20 Nisan-7 Mayıs, 12-19 Ağustos)

Cesur ve  karizmatiktirler, güçlü bir iradeye sahiptirler. Aidiyetlerine bağlıdırlar, çalışkan ve barışçıldırlar. Olumsuz yönleri ise ilişkilerde aşırı koruyucu ve kıskanç olmalarıdır. Son derece inatçıdırlar. baskın karakterleri çevresindekileri sıkabilir.

En iyi anlaştığı burçlar: Geb, Bastet

Anubis (8-27 Mayıs, 29 Haziran-13 Temmuz)

Bu burcun insanları yalnızlığı sever. İçe dönük olurlar. Çevreye karşı dürüst, insan ilişkilerinde şefkatlidirler. Güvenilirlerdir. İnsanları kendileri gibi gördüklerinden çok aldanırlar. Otoriter doğaları kimi zaman sorun yaratır.

En iyi anlaştığı burçlar: Bastet, İsis

Seth (28 Mayıs-18 Haziran, 28 Eylül-2 Ekim)

Doğuştan karizmatik bir burçtur. Neşeli, aktif, mükemmeliyetçi ve bilgiye açtırdırlar. Sorunlarla tek başına savaşmayı tercih ederler. Özgürlükçü olmaları sadakat problemi yaratır, baskındırlar, değişimi severler, çok da konuşkandırlar.

En iyi anlaştığı burçlar: Geb, Nil

Bastet (14-28 Temmuz, 23-27 Eylül, 3-17 Ekim)

Bu burcun insanları geçimlidirler, kedi gibi uysal, barışçıldırlar. Önsezileri kuvvetlidir. yardımseverdirler, zevkli insanlardır. Fazla gizemlidirler, güce sahip olduklarından yoldan çıkabilirler. Bencil olmayı başarabilenler ise büyük kazanca kavuşurlar.

En iyi anlaştığı burçlar: Sekhmet, Horus

Sekhmet (29 Temmuz-11 Ağustos, 30 Ekim-7 Kasım)

Bu burç mensupları çift kişiliğe sahiptir. Bir tarafta iyi disiplinli ve katı, diğer yandan da çok özgür ruhlu olabilirler. Lider karakterli ve profesyoneldirler. Egoları yüksektir. Aşırı korumacıdırlar lükse düşkündürler. Dengeyi tutturmaları gerekir.

En iyi anlaştığı burçlar: Bastet, Geb

Mısır mitolojisine göre burcunuzu öğrendikten sonra Kızılderili burcunu da bilmek isteyenleriniz için şu içeriği bırakıyoruz.👇

Bu Öyle Sizin Bildiğiniz Burçlardan Değil, İçinde Bizzat Totemin Kendisi Var! Kızılderililere Göre Burçlar ve Özellikleri

MISIR MİTOLOJİSİNDE BURÇLAR & ÖZELLİKLERİ

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
YORUMLAR
15.02.2022

Nil, kesinlikle çok doğru söylediniz Kraliçem

15.02.2022

Bastet

15.02.2022

Değişikmiş ama fena değil.Benim thoth çıktı ve nerdeyse bütün özellikler uyuyor

TÜM YORUMLARI OKU (8)