Misilleme Beklentileri Vardı: Hamas, Tel Aviv'i İki Roketle Vurdu

İsrail ablukası altındaki Hamas, son olarak 26 Mayıs'ta gerçekleştirdiği roket saldırılarının bir benzerini bugün gerçekleştirdi. Hamas bir kez daha Tel Aviv'i vurdu.

İsmail Haniye'nin suikastle öldürülmesinin ardından, bölgede beklenen misilleme saldırıları ile tansiyon yeniden yükseldi. İran ve Hamas'tan beklenen saldırılar gereği İsrail'de güvenlik alarmı üst seviyeye çıkarılmıştı.

Hamas, 26 Mayıs'ta 7 roketle saldırdığı Tel Aviv'e bu kez iki roketle saldırdı. İsrail basını, kentte patlamalar duyulduğunu ancak herhangi bir can kaybı yaşanmadığını bildirdi.

Füzelerin Tel Aviv'in yerleşim yerlerine değil, sahil hatlarına düştüğü bildirildi. Hamas'ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları, İsrail'in Tel Aviv kentini ve banliyölerini iki adet "M90" roketiyle hedef aldığını açıkladı. İsrail ordusu ise Gazze'den atılan roketlerden birinin denize düştüğünü ve diğerinin İsrail topraklarına ulaşmadan durdurulduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

5 Kişiyi Yaralayan Maske ve Çelik Yelekli Saldırgan Tutuklandı
Ankara Altındağ'da Beş Köpek Daha Katledildi

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
13.08.2024

Bu yüzden Hamas terör örgütü işte. Bu yaptığı kışkırtma. Şimdi yine çoluk çocuğun hayatına mal olacaklar. İsrail’in yaptıklarına fırsat veriyorlar ve onların savaş suçlusu olmasının önüne geçiyorlar.

13.08.2024

dünyada cia izin vermesin skini pantolonundan çıkarıp iseyemezsin hamas tamam el kaide bilumum feror örgütleri dünyaya yön vermek için created and controlledby CIA

Hamas'ın tüm yaptıkları Filistinlilere daha fazla acı olarak geri dönüyor.İsrail bu eylemleri bahane ederek katliam yapıyor.Tabi klasik dinci tayfada bu analizi yapabilecek kapasite bile yok o yüzden Hamas'ı övmeye devam ediyorlar...

13.08.2024

Bu sefer haritadan silerler

TÜM YORUMLARI OKU (12)