Misafirliğe Gittikleri Evlerde Yaşadıkları Birbirinden Acayip Durumları Anlatarak Hepimizi Dumur Eden 15 Kişi

Reddit'te bir kullanıcı 'İlk kez davet edildiğiniz bir evde sizi şoke eden şey neydi?' diye sordu. Ortaya birbirinden enteresan ve şaşırtıcı yanıtlar çıktı. Bakalım siz en çok hangisine şaşıracaksınız. Detaylar içeriğimizde...👇

1. “Bir arkadaşımın doğum günü için eve gidecektik. Bize baştan dışarıdan yemek sipariş edileceği çünkü pek yemek yapmadıkları söylendi.”

“Eve gittiğimizde evde tek bir tabak bile olmadığını gördük. Ne tencere tava ne bardak ne tabak vardı. Kahve kupası bile yoktu. Mutfak dolaplarının içerisinde saçma sapan şeyler vardı. Bir çekmece ise tamamen plastik kaşık ve çatallarla doluydu.”

2. “Bir arkadaşımın evine gitmiştim. Kendisi 8 erkek çocuğunun en küçüğüydü. Bense çekirdek bir ailede yetiştim.”

“Evlerindeki herkes birbiriyle bağırarak iletişim kuruyordu. Yani aralarında kavga çıkmıyordu ama bana çok garip gelmişti bu durum. Çünkü bizim ailede birinin birine bağırması için ya o insanın başına bir şey gelmiş olması gerekir ya da aşırı sinirlenmiş olması lazım. Onlar bir dilim pizza için birbirilerine bağırıyorlardı.”

3. “Çok zengin arkadaşlarımdan birinin evine gitmiştim. Evde tek bir mobilya bile yoktu.”

“Hatta öyle ki salonda birkaç tane kamp sandalyesi vardı. Yatak odasına da çadırların içine serilen matlardan koymuş.  Bu matın üstünde kıyafetlerini ütülüyormuş.”

4. “Nedendir bilmiyorum arkadaşımın evinde tek bir ayna bile yoktu. Yani bilinçli olarak mı ayna almıyorlar yoksa fark mı etmediler bilmiyorum ama bana çok garip gelmişti.”

5. “Arkadaşım yemeği koyarken tabağı yanlışlıkla düşürüp kırdı. Babası ona ne bağırdı ne vurdu ne de ceza vermekle tehdit etti.”

“Ona sadece iyi olup olmadığın sordu. Aslında bu çok normal bir durum. Buna şaşırmamalıyım ancak benim ilk aydınlanmam orada olmuştu.”

6. “Bir keresinde arkadaşım bana gofret ister misin diye sormuştu. Ona istediğimi söylediğimde gofreti mikrodalgaya koyup eritti.”

“Ona benimkini koymasını istemediğimi söylediğimdeyse dehşete kapılıp ’Nasıl yani çiğ çiğ mi yiyeceksin gerçekten’ dedi.”

7. “Arkadaşım bir şeyler izlemek ister misin diye sorunca ben de film falan izleriz diye düşünerek ona olur demiştim. Cinsel içerikli bir film açtı. Şoke olmuştum.”

8. “Evin her köşesinde üzerinde giysiler olan ilginç devasa heykeller vardı. Bazıları televizyon izliyor, bazıları yemek yiyormuş gibi duruyor bazılarıysa bardak tutuyordu. Çok tuhaftı.”

9. “Üniversitedeyken kız arkadaşımın evine ilk kez gitmiştim. Her yerde çöpler vardı. Ama o kadar çok çöp vardı ki adım atmakta zorlanıyordum. Tam bir istifçiydi. Bir ay sonra ayrıldık ve birkaç yıl sonra tekrar görüştük. Evi çok daha iyi bir durumdaydı.”

10. “Evdeki tüm ışıklar kırmızıydı. Bir astrolog onlara bunun iyi geleceğini söylemiş.”

11. “Yemek yerken hiçbir şekilde konuşmuyorlardı. Çok rahatsız hissetmiştim.”

12. “Evdeki tüm duvarlar simsiyahtı. Ama siyahlığın arkasında duvarın asıl renginin yansımalarını görebiliyordum. Başta bu durumu çok önemsemedim.”

“Evde yalnız kalınca duvarları incelemeye başladım. Duvarlar yanmamıştı. Tamamen KÜFLENMİŞTİ. Hemen eve gittim, hayatımda aldığım en uzun duşu aldım ve kıyafetlerimi yıkadım. Radyoaktif bir yerden çıkmış gibi hissetmiştim.”

13. “Arkadaşım kedilerine mamalarını mama kabında vermiyordu. Mutfaktaki tezgaha döküyordu.”

14. “Arkadaşımın babasının yere tükürdüğünü görmüştüm. Evin içine yani. İnanamamıştım.”

15. Ve son olarak, “İlk kez görüştüğümüz bir adamın evine gitmiştim. BDSM fantezisi varmış. Evin her yerinde seks oyuncakları ve kırbaçlar vardı.”

“İşin garip tarafı bu ona normal geldiği için bana bir açıklama bile yapma gereksiniminde bulunmamıştı.”

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İş Arkadaşlarının Yaptıkları En Aptalca Hataları Paylaşırken Hepimizi Gülme Krizine Sokan 15 Talihsiz Kişi
Kendilerine Söylenen En Saçma Aldatılma Nedenini Paylaşarak Hepimize Manitacılığı Sorgulatan 15 Talihsiz Kişi
Ünlü İsimlerle Yaşadıkları Birbirinden Enteresan Durumları Anlatırken Hepimizin Yüzünü Güldüren 15 Kişi
Ailelerinin Kendilerinden Sır Gibi Sakladıkları Birbirinden Şaşırtıcı Gerçekleri Bizlerle Paylaşan 15 Kişi
Şahit Oldukları Birbirinden Acayip İşten Kovulma Olaylarını Anlatan Kişilerden Hepimizi Şaşırtan İtiraflar

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
17.06.2022

#12. O evde yaşayanların sağlık durumlarını düşünemiyorum

19.06.2022

10 numarayı bence başka şekilde düşünebilirsin kırmızı ışıklar falan filan yani

01.07.2022

15 işin garip tarafı bence orası değil, ilk kez tanıştığın adamın evine gitmenden daha normal adamın tercihleri ve evinde gördüklerin🙄

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ