Bir Aile Yok Oldu: Minik Irmak'ın Babası, Eşini ve Kızını Öldürüp İntihar Girişiminde Bulundu...

Manisa'nın Alaşehir İlçesi’nde, geçen yıl 14 Ekim’de kaybolan ve günler sonra hurdacı Himmet Aktürk tarafından tecavüz edilip, öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki Irmak'ın babası 44 yaşındaki Bilal Kupal, 27 yaşındaki eşini ve 10 yaşındaki kızını öldürdü. Kupal'ın sonrasında intihar girişiminde bulunduğu, hayati tehlikesinin olmadığı belirtiliyor...

Korkunç olay, Manisa, Fatih Mahallesi'ndeki evde dün saat 04.00'te meydana geldi.

Bilal Kupal, önce eşini daha sonra 10 yaşındaki diğer kızı Ayşe Kupal’ı bıçakla yaraladı ve ardından yine bıçakla intihar girişiminde bulundu. 

DHA'nın haberine göre gürültüleri duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis anne Suriye Kupal ile kızı Ayşe Kupal’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kupal, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Suriye Kupal ve kızının cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Komşu Ayhan Kayacık, "Saat 04.00 sıralarında evden bağrışlar duyduk. Çocuk 'Babacığım yapma diyordu' Sanki eşyalar devriliyordu. Sonra birden ses kesildi. Biz, sabah kalktık işimize gitti. Akşam olayı öğrendik" dedi.

4 yaşındaki Irmak Kupal'ın katili Himmet Aktürk, cinayeti işlediğini Müge Anlı'nın programında itiraf etmişti.

Minik Irmak'ın Katili, Cinayeti Müge Anlı'nın Programında İtiraf Etti!

Arama çalışmalarının 8. gününde minik Irmak'ın cansız bedeni cansız toprağa gömülü olarak bulunmuştu.

3.5 Yaşındaki Irmak'ın Cansız Bedeni Bulundu

Ekşi Sözlük'ten bazı yorumlar ve düşünceler ise şöyle 👇

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
22.02.2017

Doğru mu anladım? Küçücük çocuğu bir pedofili yüzünden öldü diye kendi kızını ve karısını mı öldürmüş? Bu adamın o pedofiliden farkı ne şimdi? O annenin canı yanmıyor muydu? Kendine kıyamamış.

22.02.2017

O komşu da ayrı bir anormal. Babacığım nolur yapma diye sesler duyduk sabah kalkıp işimize gittik diyo utanmadan. Yardım etmediği için utanması gerekirken normal bişeymiş gibi anlatıyo bide.

22.02.2017

Bu olay çocuğa yönelik cinsel istismar vakalarının çocuk için ve aile için ne büyük bir travma olduğunu gösteren bir olaydır. Yıllardır istismar mağduruna ve ailesine psikolojik destek ve tedavi sağlanması konusundaki talepler yetkililerce mantıklı bulunmakta ama hiçbir şey yapılmamakta!Bir çocuk;bebek de denilebilir çünkü üç buçuk yaşında, komşusunun tecavüzüne uğrayıp öldürülüyor.Komşu yakalanıyor,son celse akıl sağlığı yerinde mi araştırılmasına karar veriliyor.Bir baba; canının bir parçası iğrenç bir saldırıya uğramış ve ölmüş.Küçücük bir yerde yaşıyor, herkesin birbirini tanıdığı,sırlarını bildiği. Toplumun ön yargıları,kendisinin ön yargıları,çektiği acı,vicdan sıkıştırmaları,sorular,her gün sorulan,duymaktan yıldığı sorular..İçinde her gün ölen çocuğu,ailesi,adalete duymaya çalıştığı inancı.(devamı aşağıda↓)

22.02.2017

Sanığın akli durumunun yerinde olup olmadığının araştırılması, yani ceza almama ihtimali.Baba da çaresizlik hissi,hastalanan ruhuna saldıran bir başka darbe;"Deli diye salacaklar,Irmak tecavüze uğradığı ve öldüğüyle kalacak."Kabusuna eklenen kabuslar.Hala uzanmayan yardım eli. Efendiler!!! Kendinize gelin. Bu aileye iş, ev, para vererek yaralarını onayamazsınız. Psikolojik destek vereceksiniz, uzman yardımı vereceksiniz.O babanın içinin kanadığını görmüyor musunuz? O evde inanın bana her gün Irmak konuşuldu aylardır, hergün göz yaşı döküldü. Cinnet denilen şey öyle kolay gelmiyor insanların ocağına, önce ateş düşüyor, iyice bir yakıyor. Su sıkmaya gelen olmazsa da yangın büyüyor görün artık.

TÜM YORUMLARI OKU (25)