Minik Çocuktan Ekrem İmamoğlu’na Destek Mesajı: "Bir Gün Oradan Çıkacaksın"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanma kararının ardından üniversitelerde başlayan protestolar ve boykotlar hızla yayıldı. Gençler, derslere girmeyip yürüyüşler gerçekleştirerek tepkilerini dile getirirken, İstanbul Saraçhane'de 19 Mart’tan bu yana süren protestolar ülke genelinde yankı uyandırdı.

İmamoğlu’na destek gösteren isimlerden biri de minik bir kız çocuğu oldu. @gizemyurukcu isimli sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan video kısa sürede büyük ilgi gördü.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz👇📹

Tatlı çocuk, “Seni çok seviyoruz. Biliyorum ki bir gün ordan çıkacaksın” diyerek İmamoğlu’na mesaj gönderdi.

"Yaşasın adalet, yaşasın hukuk, yaşasın halkın gücü!" sözleriyle anlamlı bir mesaj veren tatlı çocuk, videonun sonunda izleyenlere kalp göndererek tatlı bir kapanış yaptı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Barselona'da Polis, İmamoğlu'nun Tutuklanmasını Protesto Eden Türk Vatandaşlar İçin Trafiği Durdurdu
Tepkilerin Simgesi Oldu: Duman’ın ‘Kufi’ Şarkısı, Siyasi Göndermeleriyle Dijital Platformlarda Zirveye Çıktı
Ekrem İmamoğlu’nun Tutuklanmasının Ardından Üniversitelerde Ders Boykotu Eylemleri Büyüyor!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
Listede Kimler Yok ki: Türkiye'den Pılını Pırtını Toplayarak Seri Şekilde Yurt Dışına Taşınan 15 Ünlü
YORUMLAR
25.03.2025

Pedogojik olarak çocukların gündem olaylarıyla bu kadar iç içe olmaları sağlıklı değil.

25.03.2025

Bunun bana sempatik ve güzel gelmesi mi gerekiyor? Çünkü tam tersi bir etki yarattı bende...

25.03.2025

Hadi bu çocuğun annesi ve babası İmamoğlu`na destek oluyor bunu anladık da. Küçücük kızlarını bu konuda kullanmalarını tasvip etmiyorum. Anne baba resmen kendi düşünce ve görüşlerini kızlarına söyletiyorlar. Ben bu durumu güzel bulmuyorum. Bu çocuklar gündem olaylardan uzak tutulmalı bence, nasıl küçücük çocuğa şiddet içerikli şeyler seyrettirmiyorsak. Yine küçücük çocukların yanında gündem olayları konuşulmamalı diye düşünüyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ