Minik Alanları Değerlendirin! Küçük Evler İçin Ayakkabılık Önerileri

Eviniz küçükse ayakkabılıkları nasıl yerleştireceğiniz zorlayıcı olabilir. Hem şık duran hem de fazla yer kaplamayan ayakkabılıklar kullanarak küçük alanları değerlendirebilirsiniz. Hemen küçük evler için derlediğimiz ayakkabılık önerilerine göz atın!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Açık ve raflı ayakkabılık.

Ahşap ve siyah tonlarında detayların yer aldığı bu ayakkabılıkta doğal masif ahşap kullanılmış. Kapaksız olarak tasarlanan bu açık ayakkabılığı ayna ve duvara monte raf, dolaplarla birlikte kullanmak mümkün.

Buradan hemen satın alın.

2. Üç katlı çok amaçlı ayakkabılık.

Üç katlı ve raflı bölmeli bu ayakkabılık küçük alanlarda kullanılabilecek kullanışlı bir parça. Suntalam materyalin kullanıldığı bu ayakkabılığı sehpa ya da raf olarak da kullanmak mümkün.

Buradan hemen satın alın.

3. Mor ve beyaz detaylı puflu ayakkabılık.

H&A Concept markasının bu ayakkabılığında ayrıca puf yer alıyor. Mor ve beyaz tonlarının bir arada kullanıldığı bu ayakkabılıkta dört adet raf bulunuyor.

Buradan satın alın.

4. Üç kapaklı ve kayar raflı ayakkabılık.

Koordinat Mobilya'nın bu beyaz ayakkabılığı sade ve şık bir tasarıma sahip. Nötr tonlardaki parçalarla birlikte tamamlayabileceğiniz bu model üç kapaklı ve kayar raflı olarak üretilmiş.

Buradan satın almak mümkün.

5. Puflu ayakkabılık.

Mobilyazade'nin bu ayakkabılığında aynı zamanda puf da yer alıyor. Antrede hoş bir köşe oluşturmak isterseniz bu ahşap ve siyah detaylı ayakkabılığı tercih edebilirsiniz. 

Buradan hemen satın alın.

6. Açık raflı ayakkabı dolabı.

6 adet rafın yer aldığı bu ayakkabı dolabı açık ayakkabılıkları sevenlerin hoşuna gidebilir. Metal ve ahşap materyalin birlikte kullanıldığı bu dolabı çiçek ya da çeşitli objelerle daha estetik bir hale getirebilirsiniz.

Buradan satın alın.

7. Kilitli ayakkabılık.

Kilitli olarak tasarlanan bu üç katlı ayakkabılığı kapının önüne monte edebilirsiniz. Metal materyalin kullanıldığı bu model oldukça estetik ve minimal bir tasarıma sahip.

Satın almak için buraya tıklayın.

Daha fazla siyah renkte ayakkabılık modeline buradan göz atın.

8. Çok amaçlı ahşap raf.

Grootland markasının bu ahşap rafını ayakkabılık olarak kullanbiilrisiniz. Çam renginin kullanıldığı bu ayakkabılıkta dört adet raf yer alıyor.

Buradan satın alın.

Daha fazla ahşap ayakkabılığa buradan göz atmak mümkün.

9. Kısa beyaz ayakkabılık.

Beyaz renkteki bu ayakkabılığın iki kapağı yer alıyor. Kısa boylu olan bu ayakkabılığı üzerine ayna asarak tamamlayabilirsiniz.

Buradan tek tıkla satın alın.

10. Ahşap ve beyaz detaylı şık bir ayakkabılık.

3 katlı olarak tasarlanan bu ayakkabılık oldukça modern bir duruşa sahip. Ahşap ve beyaz tonların yer aldığı bu ayakkabılık ince ve fazla yer kaplamayacak şekilde tasarlanmış.

Satın almak için buraya tıklayın.

11. Kahverengi ve kremin estetik duruşu.

Tabla detayı bulunan bu ayakkabılıkta dört farklı bölme yer alıyor. Kahverengi ve krem tonlarındaki bu ayakkabılığı duvara monte ederek yerden tasarruf edebilirsiniz.

Buradan hemen satın alın.

Misafirlerinizden Övgü Duymanızı Sağlayacak Mutfak Ürünleri
Evinizi İnsanların Ayrılmak İstemeyeceği Kadar Güzel Hale Getirecek Ürün Önerileri
Soğuk Havaların Baş Düşmanı En İyi Isıtıcı Tavsiyeleri

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık