Minibüsün Arkasına Bağladığı Köpeğin Cansız Bedenini Kilometrelerce Sürükledi

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde bir sürücü, minibüsün arkasına bağladığı köpeği kilometrelerce sürükledi.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyünde dehşet uyandıran bir olay meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 REG 90 plakalı minibüsün arkasına iple bağlanmış bir köpek dakikalarca yerde sürüklendi.

Kilometrelerce yolda sürüklenen köpeğin cansız bedenini gören başka bir sürücü ise o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı. Minibüsün Danacı köyünden Çankırı'nın Kızılırmak ilçesine seyrettiği öğrenildi.

İşte bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıyan o görüntüler

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
01.10.2023

Video çekene kadar indirip ağzını burnunu kırsana!!

01.10.2023

hay lafı ağzımdan aldın ya 🤬

01.10.2023

Türkiye'ye hoşgeldiniz.. hayvansever kişileri, sayfaları takip ediyorum. Köpekleri bu şekilde arabanın arkasına bağlayıp koşturtmak, süründürmek özellikle Anadolu ve Doğu'da moda! Her hafta bu şekilde 10larca video ve ihbar oluyor. En fazla gözaltına alıp serbest bırakıyorlar. Daha ne iğrenç haberler var maalesef hiçbiri gündem olmuyor, ceza da almıyorlar! Size Türkiye'deki 'adaleti' kanıtlayan en rezillerinden birini söyleyeyim mi? Bundan 2 ay kadar önce dernek başkanı Funda Bayrı, bir adamın sokakta köpeğe tecavüz ettiği videoyu internette paylaşıp kamuoyu oluşmasını istedi (çünkü sosyal medyada tepki görmeden adalet işlemiyor). Sonuç mu? Adam gözaltına alınıp serbest bırakıldı, olayı ifşa eden Funda Bayrı ise kişinin "özel hayatını" ihlal etmekten hapse girdi. Neredeyse 2 ay hapiste kaldı ve 2-3 gün önce serbest kaldı. Bazıları da hala gelip başıboş köpekler, güvenli sokaklar falan diye yaygara yapar. Siz gardınızı önce başıboş insanlara karşı alın

Pasif Kullanıcı
01.10.2023

vicdan ve merhamet olmayinca boyle bi yaratik oluyorlar iste, yasattigini yasa oc

TÜM YORUMLARI OKU (21)