Minibüste Uyuyakalan Ayakkabısız Çocuğun Yürekleri Burkan Görüntüsü

Tüm gününü trafikte araçların camını silerek geçiren bir çocuğun minibüse bindiğinde ayakkabısız bir şekilde uyuya kalması yürekleri burktu. DHA'da yer alan habere göre, elinde cam sileceği ile minibüse binen çocuk uyuya kalmasının ardından bir süre sonra indiği durakta yine araçların camlarını silmek için beklemeye başladı.

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
01.12.2017

Kalpsizlik gibi görünebilir amma, arkadaş bu çocuklara para VERMEYİN, para verdikçe bu çocukları dilendirenler, daha çok dilendirecek, bunu çözecek olan hiçbir boka yaramayan devlet kurumlarıdır. Yokki şöyle 45 50 milyon öyro

01.12.2017

haklısın bence de. Onun için yemek alın. Ama hazır yemekler, yani makarna yada pirinc gibi degil, yukarı da arkadaşın yazdıgı gibi patates yada burger, cunku çocukları dilendirenler o kadar acımasız oluyor ki, cocuklara aldığınız pirinç ve makarnayı bile satıp para kazanıyolar.

45-50 milyon € bir şey işte...

03.12.2017

ADALETİNİ S*KTİĞİMİN DÜNYASI. Bir yanda yediği önünde yemediği arkasında şımarık obezler, diğer yanda çıplak ayaklı sokak çocukları. Ne diyebilirim ki, umarım tanrı yoktur çünkü varsa bu düzene izin veriyor demektir.

TÜM YORUMLARI OKU (9)