Minibüste Başa Gelebilecek En Dumur Olayların Anlatıldığı 14 Komik Paylaşım

Malumunuz minibüs en çok kullanılan ulaşım araçlarının başında geliyor. Hal böyle olunca da insanı dumur eden veya kahkahaya boğan garip şeylerle sıklıkla karşılaşabiliyoruz. İşte bu tarz anılarını Ekşi Sözlük bir minibüste yaşanabilecek en dumur olaylar başlığında paylaşan yazarların o ilginç anıları sizlerle.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

http://www.adyton.gen.tr/minibus.jpg

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Onedio’ya Konuştu: ''TikTok’un Kapatılması Daha Kötü Sonuçlar Doğurabilir''
YORUMLAR
31.10.2016

-Işıklarda inebilir miyim? - Niye karanlıktan mi korkaysun Yer : Trabzon Akçaabat

31.10.2016

İki arkadaş kıkır kıkır gülüp tüm minibüsü ayar ettikten sonra, arkadaşın inecegi duraga gelince gülerek ayağa kalkıp kapının önüne gitmesi, şöförün kapıyı açması, arkadaşın daha inmeden ayağı takılıp karga tulumba durağa düşmesi, kapının hiç bir şey olmamış gibi hızla kapanması ve devam etmemiz..

Pasif Kullanıcı
01.11.2016

6. maddede evet çarşaflı kadın hatalı,kimseyi yerinden etme lüksü yok ama olaya sonradan dahil olan öbür kadının cümlesi çok saldırgan ve saygısızca.

Pasif Kullanıcı
04.11.2016

Kimseyi yerinden etme lüksü yok doğru, ama genelde erkekler bacaklarını açabildikleri kadar açıp yanındaki kadını rahatsız ettiği için erkek yanında oturmak istememesi de çok normal. O kadar düşüncesiz ve saygısız erkekler var ki, defalarca oturduğum koltuktan kalkmak zorunda kaldım, çünkü bacaklarınızı kapatın rahatsız ediyorsunuz dediğimde alacağım tepkiden korktum. Ah biraz düşünceli olunca keşke..

TÜM YORUMLARI OKU (21)