'Mini Etekli Öğretmen' Başlığıyla Paylaşılan Öğretmenin Görüntüleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

Fidan Atalay isimli öğretmenin bir dersinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Özel bir kursta öğretmenlik yaptığı belirtilen Fidan Atalay'ın 'Mini etekli öğretmen' balığıyla paylaşılan görüntüleri insanları ikiye böldü.

Fidan Atalay'ın ders anlattığı sıradaki kıyafeti kimisi tarafından 'uygun' görülmezken, kimisi ise öğretmenin kıyafetinin herhangi bir şekilde tartışma konusu olmaması gerektiğini savundu.

İşte o öğretmenin paylaşılan görüntüleri: 👇

O görüntülere gelen yorumlar: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Kimisi Orgazm Oldu Kimisinin Yüzüne Oturuldu: Spor Salonlarında Yaşanan Birbirinden İlginç Olaylar

👇

İlişkiye Girdiği Kadının Kocası Evi Basınca İç Çamaşırıyla 20. Katın Penceresine Çıkan Adam

👇

Bankta Ayakkabı Değiştiren Kadın Üzerinden 'Slav Kadınları Üstün Irk' Diyen Adam Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
YORUMLAR
06.01.2023

Her şeyin bir sınırı vardır. Şunu İngiltere'de bile giysem eleştirenler çıkar. Yok yobazlık, yok ortadoğu şeklinde savunma yapmayın. Erkek azıcık etkilense, erkek suçlu, abaza, görmemiş, gerici. Tahtadaki yazıya da baksan o bacak görünür. Açısı kurtarmıyor. Ne yapsın erkekler ilaç mı kullansın dersten önce. Erkeğin gözüne gözüne sok. Ondan sonra erkek bakmasın. Hiç etkilenmeyecek erkek varsa, gitsin tedavi olsun.

06.01.2023

Yobaz

05.01.2023

Dersi dinleyen varsa öbür taraftaki sınavı garantiler.

06.01.2023

😂😂😂😂😂😂😂

06.01.2023

Bana göre öğretmen özellikle genç yetişkinlerle ve ergenlerle çalışırken dikkatli olmalı. Sadece kadın değil, kadın ve erkek öğretmenler birlikte. O yaşlarda aşık olma, vs. çok oluyor. Erkek öğretmenin de kadın ögretmenin de tavırlarına dikkat etmesi gerekiyor. Kadın erkek fark etmez, dikkat çekici kıyafet ve aksesuar giymemesi gerekiyor. Anlamadığınız şu, isterse sivilde bikini-slip mayo ile gezsin. Bütün yaz kıçına havlu bağlayarak dolansın, hiç sorun değil. Ben ögretmenim. Bazen taktığım küpe bile dikkat dağıtıyor. Vişneli bir küpem vardı, vişne taneleri birbirine vurunca ses çıkıyordu. Öğrencinin biri bir gün hocam küpelerinize takıldım dedi, dikkatini dağıtmış. O günden sonra takmadım. Herkesi sapık sanıyorlar, bunun sapıklıkla alakası yok. Öğrencileriniz dersi dinlemek yerine sizin kıyafetlerinizi konuşsun istiyorsanız buyrun isterseniz külotlu çorapla gelin.

Hocam sayınız çoğalsın demekten kendimi alamadım. Ne kadar kıymetli bir görev yaptığınızın bilincindesiniz ve eminim öğrencileri tarafından çok sevilen ve kıymet gören bir öğretmensiniz. Var olun hep var olun hep sizler galip gelin. Geleceğimizi inşa edin:) Saygılar sevgiler.

TÜM YORUMLARI OKU (208)