Mine Kırıkkanat: 'Yandaş Basının Elinde Kılıçdaroğlu Hakkında Çok Can Alıcı Bir Dosya Var'

Nokta TV'den Devrim Hacısalihoğlu'nun programına konuk olan Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ilişkin ilginç bir iddiada bulundu. Kırıkkanat, iktidara yakın medyanın elinde Kılıçdaroğlu ile ilgili can alıcı bir dosya olduğunu iddia etti. 

'Bakın ne olduğunu söylemeyeceğim. Çünkü başım derde girebilir, benim başım da kıymetli' diyen Kırıkkanat, 'Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok kapsamlı bir dosya var. Çok can alıcı bir dosya, çok yakıcı bir dosya. Bu dosya yandaş basının elinde. Bende de var ama yandaş basın çıkaracak normal olarak, öyle söylendi bana' ifadesini kullandı.

Dosyanın içeriğini söyleyemeyeceğini dile getiren Kırıkkanat, sözlerini şöyle sürdürdü 👇

'Şu anda yandaş basın o dosyayı kullanmıyor biliyor musunuz? Neden biliyor musunuz? Çünkü Sayın Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi bir ana muhalefet partisi lideri bulamaz. CHP'den daha iyi, daha kolay, daha soft, daha yumuşak, daha suya götürecek susuz getirecek bir parti bulamaz. Burada duruyorum.'

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
23.09.2021

Saçmalamış. Senelerdir bir sgkyı batırdı furyası vardı artık tutmuyor onların batırdıkları yanında devede kulak kalıyor. İstanbulda 400 tllik baklava için adeta miting yapan iktidar Kılıçdaroğlu dosyasını bekletecek öylemi !!! eğer böyle bişey varsa buldukları an tüm medyada yer alır.

23.09.2021

Bu iğrenç ve vasıfsız kadın kırdığı onca pottan sonra hala nasıl muhalif medyada yer bulabiliyor anlamış değilim. Bir zamanlar Çetin Altan'la birlikte yaşadığı için kendisine medya kapıları açılmış herhalde.

Pasif Kullanıcı
23.09.2021

Kale boş nasılsa apla

TÜM YORUMLARI OKU (4)