Mimar Selim Yuhay Kimdir, Nereli? Selim Yuhay Kaç Yaşında, Evli mi?

Televizyon ekranlarında evleri baştan yaratan ve izleyicileri kendisine hayran bırakan ünlü mimar Selim Yuhay'ın geçtiğimiz haftalarda evlilik haberi geldi. Sevgilisi Burcu Hanım ile dünyaevine giren başarılı mimar, bu haberler üzerine viral oldu. Kullanıcılar 'Selim Yuhay kimdir, kaç yaşında? Selim Yuhay evli mi?' şeklinde araştırmalar yapmaya başladı. Evim Şahane isimli programı ile dikkatleri üzerine toplayan Selim Yuhay hakkında tüm detayları sizler için derledik. İçeriğin devamında...

Selim Yuhay Kimdir?

Selim Yuhay, 23 Mayıs 1972 İstanbul doğumlu Türk mimardır. 2022 yılı itibariyle 50 yaşında olan Selim Yuhay, Evim Şahane isimli programla tanınmıştır.

Mimarlık tarzı olarak ev dekorasyonu ile daha yakından ilgilenen Selim Yuhay, programlarında da görüldüğü gibi küçük alanlarda etkileyici değişimler yapmış; eşyaları değerlendirerek yeniden kullanmış ve evleri daha modern göstermeyi başarmıştır.

Selim Yuhay'ın Eğitimi Ne?

Selim Yuhay, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin Mimarlık Bölümünü başarıyla tamamlamıştır.

Daha sonra dört ortak birlikte açtıkları mimarlık firmasında işlerini sürdürmüş; 2 sene sonra tamamen kendine ait bir firma açmıştır.

Kendi alanındaki mimari projeleri ve çözümleri ile dikkat çekmiştir. Kanal D ile birlikte Evim Şahane programına başlamış; birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır.

Selim Yuhay daha sonraki dönemlerde Güle Güle Oturun ve Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim gibi programlara da başlamış fakat bu programlar kısa bir süre içerisinde yayından kalkmıştır.

Selim Yuhay Evli mi?

Selim Yuhay, 2005 yılında Evlin Alidor ile evlenmiştir. Bu evlilik 2015 yılına kadar sürmüştür.

Selim Yuhay 2022 yılında sevgilisi Burcu Öztektaş ile evlenmiştir.

Bunlara da göz atın:

Mimarlığa Sıkıcı Diyenlere Gelsin! Mimarlığın Sanılanın Aksine Çok Eğlenceli Bir Meslek Olduğunu Kanıtlayan 11 Özellik
Sadece Mimarlık Öğrencilerinin Bildiği 15 Efsane Durum

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti