Milyonluk Evleriyle Dikkat Çeken Eski MasterChef Yarışmacısı Güzide Mertcan'ın Son Paylaşımı Tepki Çekti!

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin unutulmayan isimlerinden biri de şüphesiz Güzide Mertcan olmuştur. Lüks evleriyle o döneme damgasını vuran yarışmacı sosyal medya paylaşımlarıyla fenomenliğini korumaya devam ediyor. Özel hayatını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Mertcan'ın son paylaştığı videosu ise tepkilere neden oldu.

MasterChef Türkiye'nin geçmiş dönem yarışmacılarından biri olan Güzide Mertcan o dönemin en çok konuşulan yarışmacıları arasında yer alıyordu.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla zaman zaman yeniden gündeme gelen Mertcan'ın 7 Milyon TL'lik evini hatırlamayan yoktur.

Hatırlamayanlar için👇

Lüks Evleriyle Gündem Olan MasterChef Güzide Mertcan Yeni Evinin Fiyatını Linç Yememek İçin Söyleyemedi

Sosyal medyada 567 Bin takipçisi olan fenomen ismin en son yaptığı paylaşım ise takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı.

Yeni hacdan dönen yarışmacının paylaştığı videoda "Bazen ben seni unuttum ve sen beni kutsamaya devam ettin" demesi birçok kişi tarafından yanlış bulundu.

İngilizce'den çeviri ve alıntı olan paylaşıma gelen yorumlar genellikle "Kutsamak nedir? Hac yapan birine yakışan laf mı?" şeklinde oldu.

İlginizi Çekebilir;

MasterChef All Star'ın İlk Yarışmacısı Güzide Mertcan'ın Hayatına Dair Merak Edilenler

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR

Derdinizi ...

28.07.2022

Ya isterse hacdan gelip kiliseye geçer.. Sizene ya. Herkes kendini Allah sanıyo.Hükümler bildiriyo falan.Hesap sorucak olan yargılayacak olan ceza vericek olan Allah ya siz kimsiniz.En iyi müslüman benim kafasında kendilerini Allahlaştırıyolar adeta. Kendine göre daha kötü müslüman olan üzerinde fetva veriyolar falan. Komedi ya. Müslüman Allah ile alakalıdır, kulları ile değil, mütevazidir,dinini sormaz halini sorar.

29.07.2022

Kut: iyilik getiren şey, uğur, baht, talih, mut, mutluluk. Neden Türkçe bir kelime kullanılınca ş_eytan görmüş gibi oluyorsunuz?

TÜM YORUMLARI OKU (16)