Milyonların Sesi Oldu: "Atatürk, 'Cumhuriyet Bilhassa Kimsesizlerin Kimsesidir' Demişti, Nerede Devlet?"

Siyaset Bilimci Prof. Dr. Barış Doster, TEle1 ekranlarında milyonların sesi oldu. Uzun bir konuşma yapan Barış Doster, sözlerine 'Çocuklarımız varsın sınavdan düşük notla geçsinler, insanlık sınavından pekiyi ile geçiyorlar' diyerek başladı.

Barış Doster sözlerinin devamında ise, "Devlet kurumların kurumsallaşmasıdır. Peki sen arkadaş eski Türkiye'nin kurumları diye 30-40-50-60 yıllık kurumları kapattın, yerine yenilerini kurdun. Peki bunlar kurumsallaşabildiler mi? Kurumsallaşamamışlar. 20 yıllık kurum kurumsallaşamamış. Niye? Ahbap çavuş dağıtmışsın sen mevki, makam, koltuğu. İşte bizim bundan kurtulmamız gerekiyor. Büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne diyor? 'Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir' diyor" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
YORUMLAR
12.02.2023

Bu olay sadece devlet kurumlariyla alakali degil ki , halkin buyuk kismida asiri bencillesti. 3 gun once dedimki birine, ailelerini kaybeden cocuklarimiza bizden baskasi yaklasmasin, eskiden boyle cocuklari halk, askerler, ogretmenler bagrina basarmis. Elimizi tasin altina koyalim... Bu kisi maddi durumu oldukca iyi biri, Cumhuriyeti ve kurulus ilkelerini savunuyormus gibi gorunen biri. Bana verdigi cevap tam simdiki mevcut bencil kitlenin sozcusu gibi. Baskalarinin yaptigi dogru seylerden kendi de yapmis gibi konusmaya hepsi var ama SORUMLULUK ALMAYA gelince icleri bos. Oyle umudumu kiriyor ki bu BOSLAR...!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ