Milyonların Gözü Saraçhane'deyken PlayStation Türkiye Sessiz Kalmadı

Ekrem İmamoğlu'nun ifade verdiği saatlerde yüz binlerce kişi Saraçhane'de protesto gösterisindeydi. Ankara'da İzmir'de polis müdahaleleri yaşanırken Saraçhane'de mitinge dönüşen gösterilerde coşku üst seviyedeydi. Yüz binler yumrukları havada şekilde 'Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz' sloganları atarak geceyi tamamladı. Bu görüntülere sosyal medya sessiz kalmazken, PlayStation Türkiye hesabı da 'viral' olması muhtemel bir tweete imza attı.

Saraçhane'yi yine yüz binler doldurdu.

Ekrem İmamoğlu'nun Çağlayan Adliyesi'nde ifade verdiği saatlerde Saraçhane'de yüz binlerce insan protesto gösterisindeydi. 

Dilek İmamoğlu, Zülfü Livaneli, Muharrem İnce ve Mansur Yavaş'ın katıldığı gecede halk büyük bir coşku ile Ekrem İmamoğlu lehine sloganlar attı.

Yüz binler meydanda, milyonlar ekran başında...

Yüz binlerce insan alanda protesto ederken, bu anlara milyonlarca insan ekran başında şahitlik etti. İmamoğlu'nun X hesabından Saraçhane'yi izleyenlerin sayısı 3.8 milyonu buldu. 

Sosyal medyada da tek gündem Saraçhane ve İmamoğlu'ydu. Bazı markalar da bu hareketliliğe sessiz kalmadı.

PlayStation Türkiye, X tuşunu fulledi.

Meydandaki vatandaşlar sloganlarla, şarkılarla hükümete mesaj verirken 'Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz' sloganı meydanın favorilerindendi. 

Bu saatlerde PlayStation Türkiye hesabı da bir oyundan görsel paylaşarak karaktere 'Yumruk kaldır' komutunu veren X tuşu için hesap 'X tuşunu fulledik' paylaşımı yaptı.

İlginizi Çekebilir

400'e Yakın Sanatçı, Ekrem İmamoğlu'na Destek Bildirisine İmza Attı!
Yüz Binler Saraçhane'yi Doldurdu, Milyonlar İmamoğlu'ndan Meydanı İzledi
Saraçhane'de Muharrem İnce Sürprizi: "Hepimiz Ekrem İmamoğlu'yuz"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR
23.03.2025

Play station da kesin türkiyenin iyiliği istiyodur ya zaten ahshshvsvhs

23.03.2025

Chp nin sorunu pisliğe bulaşmış partililere sahip çıkması,eğer chp kendi içinde yolsuzluk hırsızlık,yapanı ayıklayıp kendi içinden alabildiği gün türkiye partisi olur..iktidar olması işten gün olası olur..bu kafayla 40 sene muhalefet olmaya mahkum

24.03.2025

CHP'nin Türkiye partisi olacağına nazi ve mafya ittifakının müridi karar veriyor. Üstelik yolsuzluk ve hırsızlıktan şikayet ederek! :)

22.03.2025

Hahahha wow şimdi işin seyri değişti. 48 saat kaldı hükümet düşecek bekleyin

23.03.2025

48 sene daha beklersin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ