Milyonlarca Kişi Aradı! Google'da En Çok Aratılan 10 Oyun

Pandemide çok sıkıldık ve sürekli yeni oyunlar aradık. Peki bu süreçte hangi oyunları aradık? Şimdi size milyonlarca kişi tarafından Google'da En Çok Aranan Oyunları sunuyoruz. Buyurun okumaya. Google'da En Çok Aratılan 10 Oyun!

10. Dragon Quest Walk

Dragon Quest Walk 1,7 milyon indirilmeye sahip. Pokemon Go tarzı bir oyun olan Dragon Quest Walk savaşta rastgele yumurtlayan Slimes ve başka canavarlar da oyuna dahil.

9. Call of Duty: Warzone

60 milyondan fazla indirilen Call Of Duty: Warzone'da tek veya takımınızla uçaktan belirlediğiniz noktaya atlıyor ve mühimmatları toplayıp düşmanlarınızı yok ediyorsunuz.

8. Animal Crossing

www.telegraph.co.uk

Sadece 6 günde 15 milyon indirilen oyunda temelden bir ev inşa etmeli ve arkadaş bulmalısınız. Oyun daha sonra sizi ıssız bir adaya götürüyor.

7. FIFA 21

Avrupa'nın en çok satan kutulu oyunu olan FIFA 21 kimsenin yabancı olmadığı bir oyun.

6. Ghost of Tsushima

5 milyonu geçen oyunun başlangıcı bir hikaye ile oluyor. Her yer işgal altındayken yanınıza müttefik bulmak ilerlemenizi kolaylaştırır.

5. The Last of Us 2

Lineer yapıda bir oyun. Teması insanlığın sonunu getiren bir salgın. Daha yayınlandığı hafta 4 milyondan fazla oyuncuya ulaşan oyun Google'da en çok aranılanlar listesine girdi.

4. Genshin Impact

17 milyon indirilen oyun. Diyarlar arası yolculuk yapan iki kardeşi oyun başında ayırıyorlar ve amacınız seçtiğiniz karakterin diğer kardeşini aramaktır.

3. Valorant

Valorant zaten 470 milyon saatin üzerinde izlenerek rekor kırmış bir oyun. İki takım karşı karşıya gelerek, bir taraf saldırırken diğer taraf savunuyor.

2. Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout ise 7 milyon indirmeyi geçmiş bir oyun. 60 kişiyle, 5 tur boyunca son bir kişi kalana kadar devam eder. Amacınız hayatta kalmak ama her turda farklı bir engelle karşılaştığınız için bu hiç de kolay olmuyor.

1. Among Us

Toplamda 84 milyon indirilen oyunun teması uzay. Ekipteki haini bulmak üzerine ilerleyen bir oyun. Fakat hainsen de diğerlerini öldürüp, hain olmadığına ikna etmen gerekli.

Bonus! OYNA KAZAN

Oyna Kazan bildiğimiz para ödüllü yarışmalar gibi. Diğerlerinden onu ayıran özelliği ise royale yarışmaları ile son soruya kadar gelenlerin ödül kazanması. Milyonlarca lira ödülü dağıtan yarışma 4 milyon indirmeyle de Google tarafından 2019'un en iyi oyunu seçilmiştir.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
15.03.2021

Bir tanesini bile oynamamış olmamın şuan verdiği mutluluk :))

15.03.2021

Bundan neden mutluluk duydunuz ki?

16.03.2021

among us çok eğlenceli de hep ergen dolu :) birde türkiyede vpnsiz oynarsan sürekli atıyor

Pasif Kullanıcı
15.03.2021

God of War oynuyom eskiden beri kafam raad

TÜM YORUMLARI OKU (7)