Milyonlarca Euro Maaş Alan Oyuncuların Tripleri Futbolseverlerin Tepkisini Çekti

Günümüzde futbol, saha dışında büyük bir değişim geçirdi. Futbolcular artık sadece sporcu değil, aynı zamanda büyük birer marka ve sosyal medya fenomeni haline geldi. Bu dönüşüm, oyuncuların mental ve fiziksel sağlıklarına daha fazla önem vermesine neden oldu. Fakat bu durumdan sürekli şikayet etmeleri de futbolseverleri oyundan soğutacak noktaya geldi.

Mbappe'nin adı tecavüz skandalıyla anılmıştı.

Real Madrid'in yıldız oyuncusu, sakatlığı nedeniyle Fransa'nın Uluslar Ligi'ndeki maçlarına davet edilmemiş, İsveç'in başkenti Stockholm'de görülmüştü. Burada tecavüz suçuna karıştığı iddia edilmişti. İddianın, polis raporuyla doğrulandığı ifade edilse de oyuncu tarafı bunun bir 'karalama' olduğunu açıklamıştı.

Mental olarak çöktüğü belirtildi.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Guardian da tam da bu haberin üzerine 25 yaşındaki futbolcunun mental olarak iyi durumda olmadığını, sürekli dışarı çıktığını ve alkol aldığını yazdı.

Sosyal medyada, futbol dünyasındaki mevcut duruma tepki gösterildi. 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Beşiktaş'ın Eski Futbolcusu Umut Meraş EA FC Kartının Reytinglerine Şaştı Kaldı

Popüler İçerikler

İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
YORUMLAR
17.10.2024

Hayallerin ve beklentilerine kavuştuğun an hayat yaşanmaz hale gelir.. Sınırsız erişim her zaman iyi değildir

17.10.2024

Birileri yine açlık/yoksulluk sınırında yaşamaya çalışanların bunalımına dokundurmuş. Yılda 100 milyon euro kazanan tosbağanın tribiyle, ay sonunu getirebilmek için her türlü baskıyı gerginliği sineye çeken insanların patlamasını eş görmüş. Adamlar en tehlikeli kesimi küçük burjuva olarak görürken haksız değilmiş. Ne zaman birileri her şeyi silip süpürenlere laf etse, hemen savunmaya geçip aşağıdakini daha da aşağıya itmeye çalışıyorlar.

17.10.2024

Kim olsa girer bu triplere. Eski futbolcular ne bu paraları kazandılar, ne de bu kadar milyor milyar takipçileri oldu. Bugün artık bir paylaşımla milyon yuro kazanıyor oyuncular. Hayal kurmaları mümkün olmadığı için de depresif olmaları normal.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ