Milyoner'deki Depremzede Yarışmacıdan Feyza Civelek'in Garip Tavrına TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

12 Mayıs Pazar günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. TV ekranlarının en sevilen dizilerinden Bahar, 14 Haziran'da sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Doğaçlama sahneleriyle izleyiciyi kahkahaya boğmayı başaran diziyle ilgili Doruk karakterine hayat veren Ege Erkal'dan şaşırtan itiraflar geldi.

Detaylar:

Bahar'ın Doruk'undan Şaşırtan İtiraf: O Sahnelerin Çoğu Doğaçlamaymış!

2. Kim Milyoner Olmak İster'a katılan Aylin Karakuş, 6 Şubat depremlerinde yaşadıklarını anlattı. Depremde bir bacağını ve sevdiklerini kaybeden yarışmacının anlattıkları herkesi gözyaşına boğdu.

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan Depremzede Yarışmacının Yaşadıkları Herkesi Gözyaşına Boğdu!

3. Survivor All Star'da büyük finale birkaç hafta kala ilk kez kadın-erkek karışık eleme yapıldı. Sercan, Yunus Emre, Atakan ve Aleyna'nın eleme adayı olduğu Survivor'da bu hafta kim elendi?

Detaylar:

İlk Kez Karışık Düello Oldu: Survivor All Star'da Kim Elendi?

4. Geçtiğimiz hafta yeni bölümün yetişmemesiyle büyük bir gündem yaratan Bahar dizisinde sezon finaline yalnızca birkaç hafta kaldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre sezona veda etmeye hazırlanan dizide kadroya muhteşem bir oyuncu daha konuk oluyor!

Detaylar:

Sezon Finaline Yaklaşan Bahar'da Kadro Kalabalıklaşıyor: Diziye Hangi Oyuncu Konuk Olacak?

5. Survivor'da yarışan yarışmacılar kadar dışarıdaki yakınları da bu sene kaosa dahil oldu. Aleyna'nın sık sık gündem olan menajeri bu kez öyle bir paylaşım yaptı ki izleyicinin kafası allak bullak oldu!

Detaylar:

Aleyna Survivor'dan Elendi mi? Menajerininin Yaptığı Paylaşım Kafaları Karıştırdı!

6. Kızılcık Şerbeti'nde tavırlarıyla izleyiciyi çileden çıkartan Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek, dizideki rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun röportajına dahil oldu. Taşçıoğlu'nun her sözünü kesmesi izleyenlerden tepki topladı!

Detaylar:

Yine Nilaylık Yaptı! Feyza Civelek Rol Arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun Röportajını Bölüp Durdu!

7. Kaan Taşaner, "Kızılcık Şerbeti" adlı dizinin ekibine katıldı ve performansıyla izleyicilerin takdirini topladı. Ünlü aktör, dizide Giray karakterini canlandırıyor. İlginç bir şekilde, Taşaner'in annesi de bir oyuncu ve tiyatrocu. Hatta, anne ve oğul aynı dizide rol almışlar.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti Giray'ın Annesi Bakın Hangi Ünlü Oyuncuymuş!

8. Kızıl Goncalar dizisinde küçük yaşta tarikattan bir din adamı ile evlendirilen Zeynep'in hikayesi başta tepkilere neden olmuştu. Ancak Zeynep'in zamanla eşi Cüneyd'e gönlünün kaydı. Hayranlarının çok yakıştırdığı Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd) ve Mina Demirtaş (Zeynep')ın gerçek hayattaki yaşları tartışmalara neden oldu.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'da Cüneyd ve Zeynep Aşkını Gerçek Hayata Taşıyan Hayranları Tartışma Yarattı!

9. Mert Yazıcıoğlu, Kızıl Goncalar ile adından epey söz ettiriyor. Bu dizide başrolleri ünlü oyuncular Özcan Deniz ve Özgü Namal ile paylaşan Yazıcıoğlu, Cüneyd karakterine hayat veriyor. Mert Yazıcıoğlu, Kızıl Goncalar dizisi hakkında ilk defa Tv100'e açıklamalarda bulundu.

Detaylar:

Mert Yazıcıoğlu Kızıl Goncalar Dizisi Hakkında İlk Kez Konuştu!

10. Yabani dizisinin Alaz'ı Bertan Asllani son bölümde uçurumun kenarında oynadığı sahne ile yürekleri ağza getirdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar:

Bertan Asllani Dublör Kullanmadığı Sahnede Yürekleri Ağza Getirdi!

11. Now TV'nin popüler dizisi "Kızıl Goncalar"ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi: Tolga Tekin. Tekin, dizide Vahit karakterine hayat verecek. Oyuncunun sette çekilen ilk fotoğrafı da yayınlandı.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in Babası Vahit'in Setten İlk Görüntüsü Yayınlandı!

12. Now Tv'de yayınlanan ve büyük ilgi gören "Kızıl Goncalar" dizisinde, usta oyuncu Özcan Deniz'in hayat verdiği Doktor Levent karakterinin kızı Mira'nın okul arkadaşı rolünde Can Kızıltuğ'u görüyoruz. Ancak Kızıltuğ, ekranlarda yabancı bir isim değil. Aslında, yıllar önce popüler moda yarışması "İşte Benim Stilim"de Bahar Candan ile birlikte yaptığı şovla hafızalara kazınmıştı.

Detaylar:

Kızıl Goncalar’ın Can’ı Meğer İşte Benim Stilimde Bahar Candan’ın Partneri Olmuş!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Arka Sokaklar'da Yeni Dönem: Bir Başka Dizide Polis Olan Oyuncu Kadroya Dahil Oldu!
Neresi Olduğuna Çok Şaşıracaksınız: Kızılcık Şerbeti'nde Ünalların Ofisi İfşa Oldu!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İspanyol Gazeteciye: "Bana Başını Sallama"
Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Murat Soydan 83 Yaşında Hayatını Kaybetti!
Kozmetik Mağazasının İndirim Gününde Sinir Krizi Geçiren Kız Siccin 7’nin Galasına Katıldı