Milyoner'deki Basit Matematik Sorusunu Bilemeyen Yarışmacıdan Açıklama Geldi!

atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışan Sıla Sinem Korkmaz, karşısına çıkan basit matematik sorusunu bilememiş ve elenmişti. Bu sebeple sosyal medyada eleştiri alan Korkmaz, X hesabından açıklama yaptı.

Kim Milyoner Olmak İster'deki basit matematik sorusunu bilemeyen yarışmacı, bir süredir sosyal medyanın gündeminde.

Sıla Sinem Korkmaz isimli yarışmacı, “33’ten 3 noksan olan sayı, 44’ten kaç noksandır?” sorusuna '4' yanıtını vererek yarışmadan elendi.

Korkmaz, basit matematik sorusunu bilemediği için sosyal medyada ufak da olsa linçlendi.

Matematik sorusunun etkisi gitti derken bu defa Korkmaz'ın takipçilerini yarışmayı izlemeye davet ettiği video viral oldu.

"Şu hikayeyi paylaşmazsın ya" şeklinde eleştiri alan Korkmaz, bu defa yarışmada yaşadığı heyecan hakkında açıklama yaptı.

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Herkes Yanlış Biliyormuş! Survivor Şampiyonu Adem, Kazandığı Para Ödülünü Açıkladı!
Tutuklama Kararı Olan Hikmet Tuğsuz Şimdi de Survivor Şampiyonu Adem'le Buluştu!
Nihal Candan'ın Vefat Etmesi Üzerine İşte Benim Stilim Yarışmacısı Nazlı Hamarat Linçleniyor
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
YORUMLAR
21.06.2025

Sekiz yaşındaki yeğenimin bileceği soruyu bilemedin, gören biyoloji mühendisi falan sanar seni, hakkaten tahsilini nerde yaptın? At Yüksek Meslek Sığır Dili Ve Edebiyatı bölümünde mi??

21.06.2025

Panik atak ı geçtim ,ölüm döşeğinde bile olsan bilirsin be ablacım

21.06.2025

Eleştirmek kolay ancak o ortamı şöyle izah edeyim, çekim başlamadan önce herkese fırça kayılıyor şunu yapmayın bunu yapmayın, kımıldamayın vs gergin ortam, herkes çıt çıkarmadan oturmuş sizi izliyor, vücut gerginlikten diyor ki kaç buradan. Adrenalin tavana vuruyor. Rezil olacaksın, senin ne işin var burada, neden geldim ben vs vs iç ses başlıyor öz eleştiriye. O sırada midenize kramp mı girmesin, bağırsaklar kımıl kımıl cıyırdamaya mı başlamasın, nabız zaten tavan adrenalin zirve ama o adrenalini atamıyorsunuz kımıldamak yasak. Beyniniz vücutta tüm panik butonlarına basmış, kimyasal havai fişek partisi. Bu soruya da cevap verilmez mi yi geçtim ismini unutan olur.

21.06.2025

Çok uzatmışsınız, ben kestirmeden gideyim; poposuna güvenmeyen Don Kişotluk yapmasın.

TÜM YORUMLARI OKU (12)