Milyoner'de "Yarısı 4 Olan Sayının Yarısı Kaçtır?" Sorusu Yarışmacıyı Eledi

ATV’de Oktay Kaynarca’nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmaya katılan 24 yaşındaki Selin Kuranoğulları, daha ilk soruda elendi. Kaynarca’nın “Selin ne yaptın?” sözleri yarışmaya damga vururken sosyal medyada da yorum yağdı.

İşte detaylar 👇

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster, Oktay Kaynarca’nın sunumuyla yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Programda bu kez yarışmanın daha başında yaşanan bir an dikkat çekti. Yarışmaya katılan 24 yaşındaki Selin Kuranoğulları, henüz ilk soruda verdiği cevapla yarışmaya veda etti.

Selin Kuranoğulları’na yöneltilen soru:

“Yarısı 4 olan sayının yarısı kaçtır?” oldu. Yarışmacı bu soruya “2” yanıtını verdi. Ancak doğru cevap “4” olmalıydı. Yanlış cevabın ardından Selin Kuranoğulları, herhangi bir ödül kazanamadan yarışmaya veda etti.

Sunucu Oktay Kaynarca, yarışmacının verdiği cevap sonrası “Selin ne yaptın?” sözleriyle şaşkınlığını belirtti.

Programın bu anları kısa sürede sosyal medyada da konuşulmaya başlandı. Kimi 'Heyecandan' derken, kimi de bunun heyecanla açıklanamayacağını belirterek 'Matematikten önce Türkçe bilmek gerek' yorumunda bulundu.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi çekebilir:

Kandırıldık mı? Bir İçerik Üreticisi Son 20 Yıldır Yanlış Giyindiğimizi İddia Etti!
Tarkan’a Benzediğini Düşünen Hayran Goygoycuların Diline Fena Düştü
Tahtın Sahibi Fenerbahçe Maçı: 22 Ocak Perşembe Reyting Sonuçları Açıklandı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenomen Çift Seda Özkan ve Nisan Hakan'ın Yenidoğan Oğullarına Verdiği İsim Gündem Oldu!
Türk Bayrağına Yapılan Saldırının Ardından Adli Soruşturma Başlatıldı
Köpeğini Sevme Şekliyle Viral Olan Kadına Köpek Eğitmeninden Beklenmedik Eleştiri!
YORUMLAR
23.01.2026

konudan alakasız kızın çok farklı bir güzelliği var

23.01.2026

tamam anliorum matematikte kotusundur ama bu nedir yaa 😅🥶

Çıkış kapısını bulabilmiştir umarım...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ