Milyoner'de "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın Ne Zaman Kutlandığını Bilemeyen Yarışmacı

atv ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde şaşırtan anlar yaşandı. Yarışmacı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ne zaman kutlandığına dair gelen soruyu bilemeyip seyirci joker hakkını kullandı.

Ekranların popüler yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne "23 Nisan" sorusu damga vurdu.

10 bin TL değerinde soruda yarışan yarışmacı, şaşırtmalı bir soruyla karşılaştı.

'Şubat ayının 29 gün olduğu bir yılda 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nisan ayının kaçıncı gününde kutlanır?' sorusuna yanıt vermekte zorlanan yarışmacı çareyi seyirci joker hakkını kullanmakta buldu.

Seyirciden %93 oranında "23 Nisan" yanıtı alan yarışmacı, seyirciye güvendiğini belirterek doğru yanıtı verdi.

Oktay Kaynarca, 'Şubat ayı neden etkilesin o tarihi?' deyip yarışmacının joker kullanması karşısında şaşırırken yarışmacı 'Gerçekten, evet' yanıtını verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İşte Milyoner'deki o anlar:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Star TV'nin Merakla Beklenen Dizisi "Çarpıntı"nın Afişi Yayınlandı!
Bomba Gelişme! Kızılcık Şerbeti'nin Kadrosuna 2 Ünlü Oyuncu Geliyor!
Katılacağı İddia Edilmişti: Survivor 2025 Şampiyonu Adem Kılıççı, Yeni Sezonda Olacak mı?
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Doğar Doğmaz Yaşadıkları Travmaları Anlatarak Hafiften Gülümseten Kişiler
YORUMLAR
08.08.2025

Diplomasına bakın!!

08.08.2025

Ablanın çene Val Kilmer gibi maşallah

Az kaldı içtiğim çayı püskürtüyordum hahahahahahaa.

08.08.2025

Bu olayı tek bir emojiyle anlatmak istiyorum. “🤦🏻‍♀️”

TÜM YORUMLARI OKU (13)