Milyoner Bir Adamın Eşi Olan ve Dubai'de Yaşayan Kadın, Kişisel Bakımına Ayda 90 Bin TL Harcıyor

Milyoner bir adamın eşi olan kadın, paylaştığı videoda bir ayda içinde daha iyi görünmek için kişisel bakıma harcadığı parayı paylaştı. Yaklaşık 90.000 TL sadece kişisel bakım için harcanan miktar diyen kadının görüntülerine gelin birlikte bakalım...

23 yaşındaki Linda Andrade isimli kadın, bir milyonerle evli. Dubai'de yaşamanın nasıl bir şey olduğuna dair videolar çeken kadın, son videosunda aylık harcamalarından bahsetti.

Linda, cilt bakımı ve makyaj için 14.000 TL harcıyor. Linda ayrıca kişisel bir antrenörü olduğunu açıkladı. Fitness eğitimi için Linda ayda 13.000 TL ödüyor. Kadın aynı zamanda, aylık 9.000 TL'ye  mal olan kaplıca gezileri yaptığını söylüyor. Linda her ay vücut şekillendirme ve lazer yaptırıyor ama bunun üzerine bir şirketi olduğu için bu işlemlere para ödemiyor. Ayda birkaç kez tırnaklarını yaptırdığını ve 11.000 TL harcadığını söylüyor. Linda her ay en çok giysiye harcıyor, 38.000 TL kadar. Linda toplamda 90.000 TL'ye yakın bir para harcıyor. Kadının viral olan bu videosu 2.5 milyondan fazla izlendi.

İşte o görüntüler: 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Görsel Şölen Yarattığı Aile Dizisinin İlk Bölümüne Gelen Tepkiler
Futbolcuların Ders Almak İçin Sıraya Girdiği 5 Dil Bilen Güzeller Güzeli Spor Koçu Sara Duque!
Gittiği Hayvanat Bahçesinden Timsah Yumurtası Çalan Kadının Akılalmaz Hikayesi

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
08.03.2023

Pardon da 90.000 TL dediğiniz şey 4.500 Euro. Türk parasıyla hesaplayarak değil kadının harcadığı parayı koysaydınız. 4.500 Euro Dubai'de hiçbir şey değil, bence kadının videoda asıl göstermek istediği şey "Milyoner bir kocam olsa bile savurganlık yapmıyorum" olduğunu düşünüyorum. Burada da insanlar "hava atıyor" demiş. 4.500 Euro ile mi hava atacak? 😬 2000 Euro'ya kıyafet alışverişi diyor, Dubai'de 2000 Euro'ya bir elbise alırsın başka da bir şey alamazsın o da Chanel'den Valentino 'dan olmaz, dandik markalı bir elbise olur hahaha.

08.03.2023

Eee ne yapalım yanii ölelimmi... 😄😒

10.03.2023

editör kardeşin ruhu fakir ve matematik özürlü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ