Milyon Dolarlık Mücevherler! Dünyanın En Pahalı 15 Nişan Yüzüğü ve Sahipleri

Dünyada ses getirmeyi başarmış nişan yüzüklerini, meraklıları için bir araya getirdik. Gösterişlerinden ziyade dudak uçuklatan fiyatlarıyla kendinden söz ettirmeyi başarmış bu yüzüklerin sahiplerine çok şaşıracaksınız.

Bu yüzükler elinizdekilerden değil, hayalinizdeki yüzüklerden. Gelin, gelmiş geçmiş en pahalı nişan yüzüklerini beraber inceleyelim.

15. Kate Middleton 12 karat Prenses Diana yadigarı meşhur safir yüzüğü: 500 bin dolar

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ a ait bu yüzük, bir aile yadigarı. Daha önce Prenses Diana’ nın taktığı bu yüzüğün tahmini değeri 500 bin dolar. 12 karat safirin etrafında bulunan 14 pırlanta parıl parıl parlıyor. 

Üstelik bu yüzük vintage tasarımı ile pek çok mücevher tasarımcısının ilham kaynağı olduğundan listemize eklemezsek olmazdı.

14. Blake Lively 12 karat Lorraine Schwartz: 2 milyon dolar

Ryan Reynolds, 2012'de Blake'e evlenme teklifi ederken tercih ettiği bu yüzük oldukça ilgi çekici. Ünlü mücevher tasarımcısı Lorraine Schwartz'ın özel olarak tasarladığı bu yüzüğün değeri, 2 milyon dolar. Pembe pırlanta taşı ve pembe altından yapılmış küçük taşlarıyla bakanı bir daha baktırıyor.

13. Melania Trump 15 karat Graff Diamonds: 2,5 milyon dolar

Donald Trump, 2004 yılında Melania'ya şu an ki değeri tahmini olarak 2,5 milyon olan bu yüzük ile evlenme teklifi etti. 

2014 yılında yani 10. evlilik yıldönümünde, bu yüzüğün aynısını Graff'tan yaptırarak hediye etti. Ancak bu sefer 25 karatlık. Onun değeri ise 3 milyondan çok daha fazla.

12. Anna Kournikova 11 karat Argyle Diamonds: 2,5 milyon dolar

Enrique Iglesias ve Anna Kournikova 2002'den beri birlikteler. Ancak bu yüzük, 2004 yılında kameralara yakalandı. Batı Avustralya'daki Argyle madenlerinden muhteşem bir elmas taşıyan bu model, 11 karatlık pembe elmastan oluşmaktadır. Fiyatı ise 2,5 milyon dolar.

11. Alexa Dell 12 karat pırlanta yüzük: 3 milyon dolar

Bir Dell Technologies varisi olan Alexa Dell, sevgilisi Harrison Refoua ile 2017'de nişanlandı. Elmaslarla kaplı ince bir bant üzerine yerleştirilmiş küçük pırlantalarla çevrili bu devasa zümrüt kesim yüzüğe, gören duyan herkes hayran. 

Başlangıçta 3 milyon dolar değerinde olan yüzük, şimdi önemli ölçüde daha değerli.

10. Kim Kardashian 15 karat Lorraine Shwartz: 4 milyon dolar

Kanye, Kim'e Lorraine Schwartz tarafından yaratılmış bir yüzük ile evlenme teklifi etti.15 karat kusursuz yastık kesimli ve 8 milyon dolara mal olan bu elmas yüzük, mikro pavé pırlantalarla süslenmiş ince bir platin bant üzerine yerleştirilen elması ile büyülüyor.

9. Vanessa Bryant 8 karat Raffi Yüzüğü: 4 milyon dolar

Kobe Bryant, 2003 yılında müstakbel eşine 4 milyon dolarlık bir nişan yüzüğü teklif etti.

Özel tasarım bu yüzüğün Kobe'nin vefatından bu yana değerinin arttığı söyleniyor. Şimdi ki değeri 5,660,609 dolar.

8. Jennifer Lopez 8.5 karatlık mavi elmas yüzüğü: 4.5 milyon dolar

Ünlü şarkıcı Marc Anthony ile nişanlandığında, diğer nişan yüzüklerinin en pahalısı olan nadir bir mavi elmas yüzük aldı. Bu çarpıcı yüzük, Harry Winston tarafından tasarlandı ve benzersiz stili ile oldukça ses getirdi.

7. Paris Hilton 24 karat Harry Winston yüzüğü: 4.7 milyon dolar

Sırada Paris Hilton'un eski finansörü Paris Latsis tarafından verilen nişan yüzüğü var. 4.7 milyon dolarlık 24 ayar kanarya pırlanta yüzük, çiftin düğünlerini iptal etmeye karar vermesinin ardından Katrina mağdurlarına yardım için ihalede satıldı.

6. Beyoncé 18 karat Lorraine Schwartz: 5 milyon dolar

Gerek tarzıyla gerek kıyafetleriyle göz önünde olan başarılı şarkıcı Beyonce, tam 5 milyon dolarında bir yüzüğe sahip. Eşi Jay-Z tarafından hediye edilen bu yüzük, 18 karat dikdörtgen kesimiyle Lorraine Schwartz imzasını taşıyor.

Yüzük aynı anda mütevazı, zarif ve göz alıcıdır.

5. Anna Kournikova 11 karat Kanarya sarısı elmas: 5.4 milyon dolar

Eski bir profesyonel tenisçi olan Anna Kournikova, şimdiki kocası Enrique Iglesias'tan 5.4 milyon dolar değerinde muhteşem kanarya sarısı rengiyle büyüleyen armut biçimli elmas aldı. 

Yüzüğün değeri şu anda yaklaşık 7,5 milyon dolar ve dünyadaki en pahalı nişan yüzükleri arasında yer alıyor.

4. Elizabeth Taylor 33 karatlık Krupp elması: 8.8 milyon dolar

Onlarca yıldır Elizabeth'in yüzüğü, şimdiye kadarki en büyük ve en pahalı ünlü nişan takıları rekorunu elinde tuttu. Elizabeth Taylor'ın Richard Burton imzalı ikonik nişan yüzüğü, şimdilerde değerini korusa da ilk sıraya yerleşemiyor. Ancak gerçekten tüm zamanların en unutulmaz nişan yüzüklerinden biri.

3. Mariah Carey 35 karat Wilfredo Rosado: 10 milyon dolar

35 karat ve iki narin konik baget pırlantalı zümrüt kesim pırlanta yüzük, 10 milyon dolar değerinde. Evet, evet yanlış duymadınız 10 milyon dolar değerinde. 

Masif platinden yapılmış yüzük, Mariah Carey'e eski nişanlısı Avustralyalı İşadamı James Packer tarafından verildi.

2. Jackie Kennedy Onassis 40 karat Harry Winston: 20 milyon dolar

1968 yılında dünyanın en zengin ve en ünlü adamlarından biri olan Aristotle Onassis, Harry Winston tasarımı için 2.6 milyon dolar ödedi. 15 karatlık bir pırlantanın fiyatı şu anda 20 milyon dolar.

1. Grace Kelly'nin 10.48 karatlık Cartier'si: 38.8 milyon dolar

Tüm zamanların en zarif prensesi olarak bilinen Grace Kelly, Cartier imzalı herkesi hayran bırakan bir yüzüğe sahipti. 10.47 karat kare kesim bu yüzük, 4.6 milyon dolar değerindeydi. Kare kesim pırlantanın yanında bulunan iki küçük pırlanta da ayrı bir hava katmamış mı?

Dışarıdan Normal Bir Fotoğrafa Benziyor! Milyonlarca Dolara Satılan Dünyanın En Pahalı Fotoğrafı Rhein II
Dünyanın En Pahalı Tablosu 'Çığlık' Bize Ne Anlatmak İstiyor?
Dünyanın En Pahalı Otomobili Çılgın Fiyatıyla Tanıtıldı!
Hepsi Masal Gibi! Milyonlarca Dolar Harcanan Dünyanın En Pahalı ve Lüks Düğünleri

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
05.02.2023

Zenginin malı fakirin çenesini yorar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ