Milos Teodosic EuroLeague'in Final Four'dan Vazgeçmesi Gerektiğini Söyledi!

Avrupa basketbolunun efsane isimlerinden Milos Teodosic, Final Four formatının yerini daha adil bir sistem olarak gördüğü serilerin alması gerektiğini savundu.

EuroLeague'in deneyimli yıldızlarından Milos Teodosic, basketbol dünyasında tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

'X&O's Chat Podcast' programına katılan Teodosic, EuroLeague’in Final Four sistemide değişime gitmesi gerektiğini belirtti. Sırp basketbolcu, tek bir maçla her şeyin belirlendiğini söyleyerek, bunun rahatsız edici olduğunu vurguladı.

37 yaşındaki yıldız, açıklamalarında Final Four’un yerini daha uzun serilerin alması gerektiğini dile getirdi.

Kızılyıldız'da kariyerine devam eden tecrübeli isim, 'Final Four sistemi rahatsız edici. Adil değil diyemem ama bence yerine beş veya yedi maçlık seriler gelmeli. Böylece gerçekten daha iyi olan taraf kazanabilir' dedi.

Güncel formatın takımların tüm sezon boyunca gösterdiği performansın hakkını vermediğini ifade etti.

EuroLeague’de bir sezon boyunca yaklaşık 40 maç oynandıktan sonra şampiyonun tek bir karşılaşma ile belirlenmesinin hakkaniyetli olmadığını belirten Teodosic, son olarak 'Final Four'a gidiyorsunuz ve sonra tek maçta her şey bitiyor. Bence bu biraz rahatsız edici.' dedi.

Sosyal medyada dikkat çeken açıklamalar karşısında basketbolseverlerin görüşleri 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
'Rain Master' Lakaplı Efsane Formula 1 Pilotu Michael Schumacher’i Yakından Tanıyalım

Popüler İçerikler

Hayatına Son Veren TikTok Fenomeni Kübra Aykut'u İntihara Götüren Detayları Arif Verimli Yorumladı
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
YORUMLAR
27.09.2024

Adı eurolig ise lig olsun düz puan sistemi.. Hem organizatörler az para kazanır hem de taraftarlar bolca Avrupa maçı izler.. yoook adı Avrupa kupası ise kupa maçı olur, kupa maçları olmaz.

27.09.2024

çok zamandır böyle düşünüyorum. düşünsenize ligi birinci bitirip playoffda namağlup final foura kalmışsınız, ama arada iki önemli oyuncunuz sakatlandı diye tek maçla sampiyonlugu kazanamiyorsunuz... adil mi???

28.09.2024

Olması gerekende bu aslında 16 takım playoffa kalsın ilk tur 3 maç daha sonra çeyrek final ve yarı finaller 5 er maçlık seri yapsın en son finalistlerin maçı tarafsız sahada final yapsın yada onlarda 5 er maçlık seri yapsın kalite ve sürprizler artar ayrıca normal sezon maçlarında daha rahat olacağı için hem sakatlıklar azalır hemde nba gibi şow basketbolü izlenir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ