Milli Takımımızın Karadağ Karşısında İlk 11'i Belli Oldu: Kenan Yıldız Yedek

A Milli Takımın , Samsun'da Karadağ ile oynayacağı maçta ilk 11'imiz belli oldu. Pek sürprizin olmadığı kadroda tahminler tuttu.

A Milliler bu akşam Karadağ karşısında üç puan için sahaya çıkıyor. Kadroda sürpriz bir isme rastlanmazken tahminlerin genel olarak tuttuğu görüldü.

Maça başlayacak ilk 11'imiz şu şekilde olacak: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

Karadağ'ın millilerimiz karşısındaki ilk 11'i ise şu şekilde: Nikic, Marusic, Vujacic, Spicic, Vukcevic, Camaj, Bakic, Kuc, Jovovic, Jovetic, Krstovic

İlginizi Çekebilir

Zehra Güneş'e "Telefonundaki En Ünlü Kim?" Sorusu Soruldu, Cevabı Şaşırttı
TFF Başkanı Yabancı VAR Hakemi Taleplerine Son Noktayı Koydu
Manchester United'da Günleri Sayılı Olan Ten Hag, Altay'ın İki Hafta Yüzüne Bakmamış

Popüler İçerikler

Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
YORUMLAR
11.10.2024

yok artık bu barış sevdası nedir.bu montella denen adam artık gitsin lütfen.elinde Kenan ve Semih gibi deli fişekler varken hâlâ inat ediyor.Neymiş takım bir birini tanıyor.Ulen yedekleri indirimden mi aldık ,haberimiz yokmuş gibi dalğa geçiyor hoca,.yine bu maç 10 kişi ile zor olacaktır ama alırız bu maçı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da... 🤔😏😏♥️♥️♥️♥️

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ