Milli Takımımız Stada Girerken Taraftarlar Mehter Marşı ve Bozkurt İşaretleriyle Karşıladı

Bugün saat 22.00’da Berlin’de karşı karşıya gelecek olan A Milli Takımımız ve Hollanda için taraftarlar şehrin dört bir yanını donatmaya başladı. Yavaş yavaş kırmızıya bürünen şehirde Bizim Çocuklar stada giriş yaparken taraftarlar Mehter Marşı ve Bozkurt işaretiyle eşlik etti.

Merih Demiral’ın geçtiğimiz günlerde yaşanan Türkiye-Avusturya galibiyetinden sonra Bozkurt işaretiyle sevincini paylaşması dünya genelinde büyük tartışma yarattı.

Türk taraftarları ise tepkilerini ortaya koyarak A Milli Takımımızı Bozkurt işaretiyle stada uğurladı.

İşte o anlar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Türk ve Hollandalı Çiftten Euro 2024 Karşılaşmalarına Güldüren Paylaşım
Başarılar Türkiye!: “Şu an Almanya’da Maç Oynanmıyor, Şu an Türkiye’de Maç Oynanıyor”
İngilizler İspanya’ya Mağlup Olan Almanya Taraftarlarıyla Kavga Etti

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
06.07.2024

Bunun yanında portakal bıçaklayıp, kola şişelerini dökseydik, tüm Avrupa'ya ne mal olduğumuzu daha iyi gisterebilrdik. Komedi resmen .

06.07.2024

Emel hanıma cevaben (Kendisi beni engellediği için) Avrupa Türklüğün sembolün terörize diyerek yasaklıyor ve buna tepki olarak bozkurt işareti yapmışlar ne var bunda ? Ayrıca mehter marşı zaten gaza getiren şevklediren bir marş :) Euro 2008 de çekya maçı öncesi servetin da açtığı bir marştır kendisi. Eğer futbolcuyu motive ediyorsa yreklendiriyorsa bunda ne zarar olabilir ? Bende kalkıp rakip takımın otelinin önünde havai fişekli bir eylemi doğru bulmuyorum ama kendi takımımızı mozartla mı karşılasaydık :) Olaya buradan bakmak gerektiğine inanıyorum.

06.07.2024

Bu yorumlarda kendini solcu diye tanımlayıp avrupanın götünü yalıyan ahmaklar anlamaz onu nerden bilecek Türk olmayı duygusunu yazdığı nerden anlayacak.Sadece karşı görüşe ait olduğunu düşündüğü bi sembolden dolayı herşeyi satarlar.Blau eşeği gibi

Pasif Kullanıcı
06.07.2024

İyice bokunu çıkardınız. Sanki Osmanlı fethe gidiyor ya sabır. Tekrar 2000 başlarını yaşattınız ya yok siz akıllanmazsınız. Bi hevesimiz vardı, maç izliyorduk, heyecanlanıyorduk, eğleniyorduk, onu da aldınız elimizden. Ceza verenden de farkınız kalmadı artık.

TÜM YORUMLARI OKU (19)