Milli Sporumuz Gelişiyor! Ankara'nın Kar Küreme Araçlarını 205 Bin Kişi Canlı İzledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyete aldığı 'Kar Takip' uygulaması rekor kırdı. İnternet üzerinden karla mücadele araçlarının canlı izlenebildiği uygulamayı 24 saat içinde 205 bin kişi takip etti.

Meclis toplantılarını internet üzerinden yayınlayarak yeni bir dönemi başlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi , karla mücadelede de bir ilke imza attı.

Gazete Duvar'ın haberine göre kar küreme ve tuzlama yapan belediye araçlarına kamera yerleştirilerek çalışmaların canlı izlenebilmesini sağlayan uygulama büyük ilgi gördü.

'Karla mücadelede şeffaflık'

Başkent'in dört bir yanındaki karla mücadele araçlarını 'kartakip.ankara.com.tr adresinden ya da Başkent Mobil üzerinden izlenebildiği uygulamayı 24 saat içinde 205 bin kişi takip etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kısa bir sürede yaklaşık 250 kar küreme aracının tamamına kamera yerleştirileceğini, Türkiye’de ilk kez bu araçların konum ve güzergah bilgilerini plakalarıyla birlikte paylaşmaya başladıklarını söylemişti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
29.01.2021

Terapi ayağınıza geldi :)) Yollara tuz döktük inanmıyorsanız yalayın diyen Melih'te izledi mi acaba :D İşsizlik zor zanaat anca canlı yayında uzaya roket fırlatsan bu kadar izlenirdi.

30.01.2021

O gider, park halindeki veya mola vermiş bir aracın kamerasına bağlanıp "hani bunlar çalışıyordu" filan diye twit atar. Çünkü ruh hali bunu gerektiriyor...

31.01.2021

inşaat içinde gelsin lütfen

30.01.2021

İktidar kanadı o kadar sistematik bir şekilde yalan ve iftira atıyor ki muhalefetin elindeki belediyeler yaptıkları herşeyi kanıtlamaya uğraşıyor. İşte AKP'nin bizi getirdiği son hal bu. İktidarda kalabilmek için herşey mübah. Bu ayıp da Türk milletine 100 yıl yeter.

Pasif Kullanıcı
31.01.2021

Atatürk sevgisi ve tarih merakı son 15 yılda gözle görülür şekilde arttı. Onun dışında bu mecburi şeffaf olma durumu da artacağa benziyor. İyi tarafından bakarsak bunlar iyi gelişmeler. Onun dışında eğer AKP seçimi kaybeder de muhalefet olursa sürekli olarak yeni iktidarı sıkıştırmaya devam edecekleri için sonuçlar halkın yararına olur. 30 seneye kalmaz ülke toparlanır çünkü gizli saklı denen şey kalmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (11)