Milli Savunma Bakanlığı ve EPDK'dan TL Kararı

Milli Savunma Bakanlığı'nca, 262,7 milyon dolar ile 31,3 milyon avro bugün itibarıyla Türk Lirası'na çevrildi. Diğer yandan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu da doğalgaz dağıtım ihalelerine dolar yerine Türk Lirası cinsinden çıkma kararı aldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Sn. Cumhurbaşkanımızın dövizden Türk Lirası’na dönüş çağrısı çerçevesinde MSB'ye bağlı Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın kullanımında olan Savunma Sanayii Destekleme Fonuna ait 262,7 milyon ABD Doları ile 31,3 Milyon Avro bugün itibarıyla Türk Lirası’na çevrilmiştir' denildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

4,5G'nin son taksiti de TL olarak ödenecek

Öte yandan kamuoyunda 4,5G olarak bilinen IMT-Advanced yetkilendirmesine ilişkin ihaleyi kazanan operatörler, 2017 yılının nisan ayındaki 657 milyon avro tutarındaki son taksit ödemelerini Türk lirası ile yapma kararı aldı.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
07.12.2016

Ulan bu zamana kadar niye dolar kullanıyordunuz?

07.12.2016

diyanet gbi bunlarda 3.5-3.6 dan çarpıp türk lirası ile yaptık diyecekler. uluslar arası para biriminden asla vazgeçemezsin

Pasif Kullanıcı
07.12.2016

Devletin kurumları da döviz kullanıyormuş bunca yıldır amk! Eee 14 yıldır bu böyleydi madem aklınız şimdi mi çark etti? Ama sizde daha çok vardır o dolarlardan avrolardan, açın o henüz açmadağınız ayakkabı kutularını, bozdurun Emine hanumun altunlarını, yastık altı yaptığınız avroları. Yoksa ben sizin bu konuda samimi olduğunuza hiç inanmıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (8)