Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fethullah Gülen İçin Açıklama: "Vatansız Olarak Öldü"

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini organize eden 83 yaşındaki FETÖ lideri Fethullah Gülen, 1999'dan beri yaşadığı ABD'de öldü. Gülen'in ölümü terör örgütene yakın kaynaklar tarafından teyit edildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası mesaj paylaştı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Mankurtlaştırdığı beyinlerle ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir!" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın tamamı şu şekilde: 👇

'Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür.

Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir.

Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır.

Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.'

MSB'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesaj 👇

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Gazeteci Nevşin Mengü, Fethullah Gülen'in Ölümü Sonrası Paylaştı: "Manyağın Teki"
Hakan Fidan'dan Fethullah Gülen'le İlgili Açıklama: "Bizde Rehavet Yaratmaz"
Fethullah Gülen'in Ölümü Sonrası Yerine Geçecek İsim Belli Oldu: Suat Yıldırım Kimdir?

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
Ölüm Haberiyle Hepimizi Şoke Eden Avrupa Yakası'nın Kubilay'ını İlk Kez Bu Sahne ile Tanımıştık!
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki
YORUMLAR
21.10.2024

Ne günlere kaldık hırsız arsızı suçluyor

21.10.2024

Öldükten sonra Vatansiz .Oysaki beraber yürüdük bu yollarda gel artik ülkene diyenler öldükten sonra Millete sirin görünmek icin Vatansiz aciklmasi yaptilar bizde inandik ama nasil biliyonmu öyle böyle degil .23 yildir Tiyatrolariniz hep sahnede...

21.10.2024

madem tarikat cemaat mankurtlarından rahatsızsınız. ataya yemin eden teğmenlerle neden uğraştınız. tarikaçı cemaatçi olsalar onlarla uğraşmazdınız.

TÜM YORUMLARI OKU (15)