Milli Piyango Karşıtı Bildiri Dağıtan Ahsen TV Muhabirine Tepki: 'Nerede Abuk Subuk Bir İş Var Onları Yapan Bir Adamsın'

'Ahsen TV' muhabiri Bülent Yapraklıoğlu'nun Milli Piyango videosu olay oldu! Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için Eminönü'ne gelerek çekim yapan Ahsen Tv muhabirine insanlar tepki gösterdi.

Tartışmanın yaşandığı o anlar:

Ahsen Tv tarafından 'Şeriat düşmanları kinlerini böyle kustu' başlığıyla yayınlanan videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
25.12.2018

ahsen tv yi sevmem comarliktan comardan nefret ederim ama " kadinim ben gadiiinnnn " diyerek adamin ustune yurumek nedir yahu.. cinsiyetciligin daniskasi bu kadinsin diye gel agzimiza sic yani her kadinim diyen belamizi siksin herkes bi rahatlasin mk boyle pozitif ayrimciligin icine edeyim.. hem adamlarin oraya gelip insanlari uyarmasi olasi bir eylemdir.. nasil ki kizilayda her gun sacma sapan koministler ottan boktan her seye eylem yapinca helal bunlar yapinca auvvv.. kardesim bildiri dagitma , insanlarla konusma cabasi bunlar demotratik haktir.. sevmesem de ahsen tv muhabririnin de boyle bir hakki vardir.. siz yapinca guzel onlar yapinca auvv siktirin efenim sizin bu bilincsiz olarak yaptiginiz oteleme her seyin dogrusunu ben bilirim ayaklari yuzunden comarlar bu kadar sivrilesti bu ulkede.. yanlis olsa da sacma olsa da herkesin eylem bildiri vb hakki olmali.. hukumetten ne farkin kaldi simdi ?

25.12.2018

Müslüman piyango bileti almaz ama Faiz yiyen, fakir fukaradan vergi yiyen hükümete oy verir. Sizin ben dininizi..

olmaz kardeşim öyle aa fakirden alıp zengine verilmezse bu ülke nasıl ayakta duracak 75 bin lira aylık maaş alan cb var lütfen onun maaşını kim ödeyecek

25.12.2018

Yobaza bilenmeye girdim, kadına bilenip çıktım. Hay o ağzını eşek arıları soksun.

TÜM YORUMLARI OKU (246)