Milli Gururumuz Arda Turan'ın, Züğürdün Çenesini Yoracak Cinsten Mal Varlığı

Ünlülerin mal varlıklarını görerek kendimizi fakir hissetmeye devam ediyoruz sevgili arkadaşlar. Şimdi sırada uzun yıllardır başarılı futbol kariyerine sahip, milli gururumuz Arda Turan var. Biz okurken yanaklarımızdan bir damla yaş süzüldü, bakalım siz ne diyeceksiniz?

Arda Turan, şüphesiz ki Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük değerlerden. Şu an Barcelona'da forma giyen Arda, bizi gururlandırmaya devam ediyor.

Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile de bir şekilde hayatımızın gündeminde Arda. Instagram'daki "Kun Feyekun" akımını takip ediyor örneğin.

Özel hayatında ise tam bir romantik prens. Mesela zamanında eski sevgilisi Aslıhan Doğan'a Barcelona'ya transfer olduğu zamanki ilk formasını bir not ile hediye edecek kadar da ince bir adam.

Giydiği kıyafetler ve aksesuarları da magazin gündeminde bir ara çok konuşuluyordu. Fakat nasıl konuşulmasın; Bu üstünde görmüş olduğunuz mantoyu Madrid'den 27.600 TL'ye satın almış mesela.

27 bin 650 TL

Çocuk yaşlardan beri futbolun içinde olunca haliyle kazandığı para da bir o kadar fazla. Fakat anlaşılan o ki parayı çar çur etmemiş, epey bir birikim yapmış.

Şimdi hazırsanız Arda'nın mal varlığını konuşarak biraz çenemizi yoracağız. Uçuşa hazırlanın:

Londra'da 1,5 Milyon Pound değerinde bir ev, Sütlüce'de 4 Milyon Dolar değerinde arsa...

Bahçeköy'de 5 Milyon Dolar değerinde villa, Ataköy Selenium Evleri'nde 2 Milyon 200 Bin TL değerinde iki adet daire...

Levent Kanyon'da 4,5 Milyon TL değerinde daire, Büyükçekmece'de 600 Bin TL değerinde villa...

Bayrampaşa'da 870 bin Dolar değerinde arazi, Bayrampaşa'da ailesi için aldığı 400 bin TL değerinde daire...

700 bin Euro değerinde 2015 model Ferrari F12 Berlinetta; Rolex, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Franck Muller, Audemars Piguet markalarından oluşan saat koleksiyonu...

Şişli'de mülk sahibi olduğu Arşiv adlı esnaf lokantası...

Etiler Sarıhan ve Lidyana.com'un ortaklığı...

Sayarken gerçekten bizim çenemiz yoruldu. Ancak bu varlıklarının hepsini de çalışarak yaptığı, arkadaşlarıyla olan mesajlaşmalarından belli.

Vallahi ne diyelim, Allah isteyen herkese versin böylesini. Sen bizi gururlandırmaya devam et Arda, biz dolmuşla da işe gideriz...

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
13.03.2017

Futbolda dönen gereksiz paralara hayatım boyunca hiç anlam veremedim. İnsanlığa dünyaya ülkemize hiç bir katkısı olmayan geneli cahil insanlardan oluşan bu adamların bu kadar büyük ölçüsüz paralar kazanmasına cidden aklım ermiyor. Klişe gibi olacak ama bilim insanlarına faydalı işler yapan insanlara bu değer biçilse dünya daha güzel bir yer olabilir.

13.03.2017

Milli duygularını açıkladığı ve benim başkomutanım Erdogan'dır dediği an benim için bitmiştir... Isterse dünya mal varlığı olsun benim gözümde bir koyun kadar değeri yok.

13.03.2017

yav he he! gururlanacak insanlarımız bitti de ben buna mı kaldım?

TÜM YORUMLARI OKU (26)