Milli Eğitim Müfredatı Değişiyor: Bakan Yusuf Tekin’den Müfredat Açıklaması Geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliği çalışmalarına ilişkin, 'Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 'Öğretmenler Odası Buluşmaları' kapsamında Ankara'da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Tekin, Bakanlık olarak deprem bölgesindeki eğitim süreçlerini yürütmek için tam bir seferberlik halinde çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Bakanlık politikalarının karşılık bulabilmesi için öğretmenler başta olmak üzere diğer eğitim paydaşlarıyla her zaman istişare kültürüyle hareket ettiklerini vurgulayan Bakan Tekin, bu sayede birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Bakan Yusuf Tekin, Bakanlığın müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını dile getirdi.

İte Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in açıklamaları:

'Müfredat, hızla değişen dünya koşulları, güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak devamlı güncellenecek canlı ve dinamik bir yapıda olmalı. Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah.'

MEB’den Sömestr Tatilinde Ödev Yasağı: Okullara Yazı Gönderildi
MEB'in Önceliği Yine İmam Hatip: Fen Lisesine 750 Milyon, İmam Hatibe 2 Milyar!

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
04.02.2024

Kabile yasalarını överek mi hızla gelişen dünyaya ve güncel gelişmelere ayak uyduruyorsunuz? Böyle değer meğer diyorsa bunlar kutudan tarikat ya da cemaat odaklı bir şey çıkar. :)

Hiç şaşmaz.

04.02.2024

Pozitif bilimden uzaklaşarak, evrensel hukuk ve insani değerleri yok sayarak eğitim olmaz. Bunların tek derdi müslümanlıktan çıkıp şeriat hükümlerine geçmek... 😡😡😡

04.02.2024

şeriat is loading demiyo da...

TÜM YORUMLARI OKU (37)