Milli Eğitim Müdürü Öğretmenleri Tehdit Etti: 'Millet Bu Virüslerden Kurtulmuş Olur'

Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı'nın okul idarecilerine gönderdiği mesajlar tepki çekti. Balcı, 'siyasi paylaşım yapan öğretmenler emekli olsun, hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur' dedi.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Müdür Balcı’nın, öğretmenlere iletilmesi için idarecilere gönderdiği “sosyal medya tehdidi” şöyle: 

'Değerli Arkadaşlar; özellikle öğretmen sayısı yüksek okullarımızdaki bir kısım öğretmenler sosyal medyada(Facebook, Twitter ve Instagram vb)  siyasi içerikli paylaşımları yapmaktan hoşlanıyorlarsa, daha rahat kinlerini kusmaları açısından ivedilikle emekli olmalarında yarar var. Hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur diye düşünüyor iyi akşamlar diliyorum.'

TTB'ye hakaret etti

Müdür Balcı, TTB için de müdürlere geçen haftalarda da şu mesajı atmıştı: 

'Türk Tabipler Birliği'nin yıllardır bu ülkeye yaptığı hayırlı hiçbir icraat yoktur. Ülkenin en zor zamanlarında terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında olmaktan hiç çekinmeyecek kadar şe...siz bir terör örgütüdür. Keşke Türk ve tabip ahlâkına sahip olabilselerdi.'

"Devlet memuruyum, konuşmak istemiyorum"

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Balcı, sosyal medya kullanımına yönelik mesajı için, “Ben kendim sosyal medyada dikkat ediyorum. Personelimizin, öğretmenlerimizin de dikkat etmesi için uyarıda bulundum” dedi. 

Balcı, TTB’ye yönelik mesajı için de, “Ben devlet memuruyum. Bu nedenle basına demeç vermek istemiyorum. Bu konuda konuşmak istemiyorum' açıklamasında bulundu.

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
06.06.2020

Seni müdür yapanın ...

06.06.2020

Çok ilginç Fetöcülerle beraber yıllarca çocukların beynini yıkarken hiç sesleri çıkmıyor, pek bir memnun oluyorlardı. Şimdi ne oldu acaba diyeceğim ama olanlar belli. Herkes aç, parasız devlete sövüyor. Ortaya çıkmasın mevzular diye götleri atıyor. Ulan istediğiniz kadar susturmaya çalışın susturamazsınız. Bu millet parasız kalınca uyanıyor yalnızca ve siz uyuyan devi uyandırdınız artık.

06.06.2020

Şimdi herkes, CHPli öğretmenlere ayar veriyor gibi düşünüyor ama ya AKPli öğretmenler ne olacak? Yatıp kalkıp çocukların zihnini yıkayanlar? O yüzden öğretmenler siyasi görüşünü kendine saklasın, çok istiyorlarsa istifa edip siyasete atılabilirler.

06.06.2020

burada ilkokul ve lise öğrencilerinden bahsediliyor, 15 yaşında çocuğun ahlaki gelişimi ve zihinsel gelişimi tamamlanmamış bile, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemeyen birini yönlendirmenin orospu cocuklugu oldugunu anlatmama gerek yok

TÜM YORUMLARI OKU (27)