Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa

Milli Eğitim Bakanlığınca tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı hazırlandı ve erişime açtı. Her geçen gün detayları ortaya çıkan yeni müfredatta yeni tartışma konusu Atatürkçülük ve inkılap tarihi derslerinin 77 sayfa, din kültürü derslerinin toplamda 572 sayfa olması oldu. 

10 yıllık uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktığı söylenen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli sosyal medyada tartışmalara neden oldu. 

İşte verilen tepkilerden bazıları: 

👇

👇

twitter.com

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Milli Eğitim Bakanlığı, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağını Yayınladı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
04.05.2024

Hani dinde zorlama yoktu ??

Darağacına asıyoruz ya o bakımdan bir zorlama PUHAHAHAHA

04.05.2024

Sen geleceksin laik bir ülkede çok şükür cumhuriyet i olan bir ülkede insan muamelesi gördüğün köle olmadığın pazara çıkarılıp satilmadigin bir ülkede seçme ve seçilme hakkına sahip olduğun ve daha sayamadigim binlerce özgürlüğü insan gibi yaşa diye sana bütün bunlari hak görmüş bir lidere tek ve baş komutan olan Atatürk'ü unutturmaya çalış???? Pardon???? Allahiniz varmi sizin????

04.05.2024

Söyleyecek çok şey var ama gerek yok. Tek diyeceğim şu : Atam sen nasıl bir bozkurtsun ki öldükten sonra bile arkandan itleri havlatmaya devam ediyorsun. Değil 77 sayfa, 7 sayfa da olsa Atam'a olan bağlılığımızı yok edemeyeceksiniz !!!

05.05.2024

Ulan Put dediğin, Kemal dediğin bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcısıdır, apirsanızda, köpürsenizde Atatürk'ün ilkelerine, kurduğu Cumhuriyete hiç bir şey yapamazsınız. Onun sayesinde gelip burada uluyorsunuz, çakallar sürüsü sizi.😡😡😡

TÜM YORUMLARI OKU (63)