Milli Eğitim Bakanı Özer'den Okul Müdürüne: 'Siz Ne Biçim Adamsınız?'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa'da ziyaret ettiği bir okuldaki eksikleri işaret ederek okul müdürüne, “Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz” dedi. Bakan Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a ise 'Gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl' diye sordu.

ankahaber.net

ANKA Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Mahmut Özer, Şanlıurfa’daki Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu'nu ziyaret etti. Sınıfları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Özer, daha sonra okul bahçesinde il milli eğitim müdürü ve okul müdürüne tepki gösterdi.

Bakan Özer, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a “Sayın Müdür, gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” diyerek tepki gösterdi.

Özer okul müdürüne ise “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz” sözleriyle tepki gösterdi.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
05.01.2022

Benim bildiğim bakanlık okullara doğru düzgün para vermiyor, temizlik görevlisi bile vermiyor, kamera önünde şov yapsın ancak.

05.01.2022

Eğer gündemi değiştirip prim yapmak için bilerek bu okulu seçmedilerse ben de bişey bilmiyorum :) "reklamı geç"

05.01.2022

ulu orta yerde, kamera önünde azarlama olayını bu ülkenin koltuklarında oturanlar,işverenleri,patronları öğrenemedi gitti.Bu işin bir adabı vardır. ya adam bunlar için sizden ödenek istedi belki de vermediniz nereden bileceğiz.ortadoğulu kafası yine iş başında

TÜM YORUMLARI OKU (39)