Milli Eğitim Bakanı Özer'den Ara Tatil Açıklaması

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından okulların ikinci dönem açılış tarihinin gecikmesi, ara tatil ile ilgili tartışmalara neden olmuştu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ara tatilin nisanda yapılacağını, öğretmenlerin de tatilde idari izinli sayılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş depremi sonrası ikinci dönemde okulların açılması ertelenmişti.

Depremin etkilediği 11 il de dahil olmak üzere tüm ülkede iki hafta okullar tatil edilmiş, Milli Eğitim Bakanı Özer, afet bölgesindeki illerde okulların kademeli olarak açılacağını açıklamıştı.

Okulların ikinci dönem açılış tarihinin gecikmesi nedeniyle 17-24 Nisan arasındaki ikinci ara tatilin olup olmayacağı tartışma konusu olmuştu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde okulların geç açılmasının ardından zamanı merak edilen ara tatilin nisanda yapılacağını, öğretmenlerin de tatilde idari izinli sayılacağını açıkladı.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
25.03.2023

Zaten okula gidilen süreden çok tatil yapılıyor. Yazın tatil, bayramlar tatil, Kasım 'da tatil, Ocak 'ta tatil, Nisan 'da tatil, havalar soğudu tatil, deprem oldu tatil, sel oldu tatil... Eğitim resmen gereksiz ve keyfi bir şey haline geldi...

Öğretmenlerden neden bu kadar korkuluyor. Cidden anlamış değilim. Kardeşim zaten doğru düzgün eğitim olmadı. Daha neyin ara tatili ya bu. Yazıklar olsun...

25.03.2023

bunlar okula gidiyor muydu ki?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ