Milli Boksör, Zeynep Şenpınar'ı 'Ayrılığı Kabulllenemediği İçin' Öldürmüş

Bayramın ilk günü Muğla'da öldürülen 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar'ın bir arkadaşına 'Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok' mesajını attığı ortaya çıktı. Milli boksör olan Ahmet Kemaloğlu'nun ayrılığı kabulllenemeyerek cinayeti işlediği belirtildi. Öte yandan sosyal medyada cinayetle ilgili yapılan 'Genç bi kızın bir erkekle aynı evde ne işi var?', 'Hiç üzülmüyorum, Hak etmiş.'  tarzı yorumlar tepki topladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, dün sabah saatlerinde tartıştığı Ahmet Kemaloğlu tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürülmüştü.

Aynı bıçakla kendisine de zarar veren katil, tedavi için hastaneye kaldırılmıştı.

Muğla'da Kadın Cinayeti: Zeynep Şenpınar Erkek Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Zeynep Şenpınar'ın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı

DHA'nın ulaştığı Whatsapp yazışmalarında Zeynep Şenpınar'ın arkadaşına, 'Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de' dediği görüldü.

Öte yandan Ahmet Kemaloğlu'nun cinayetin hemen ardından Twitter hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

Zeynep Şenpınar'ın türkü söylerken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sosyal medyada tepki çeken yorum ve paylaşımlar: "Aynı evde niye yaşıyormuş?"

Bu yorumlara tepkiler ise şöyle 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
25.05.2020

Hem suçsuz bir insanı öldürmüş, hem bunu paylaşmış hem de paylaşıma Türk Bayrağı koymuş. Keşke sen ve senin gibiler kendini sessiz bir şekilde imha etse. İnsanoğlu gerçekten bir veba, bizler bencil, narsist ve iğrenç parazitleriz, dünyayı yaşanmaz hale getiren. Son olarak; Gelişmiş çağınızın kokuşmuş insanlığını, iğrenç zihniyetini, çürümüş ahlak anlayışını sikeyim.

25.05.2020

Kadın ve erkek sevgili olarak da aynı evde yaşayabilir veyahut yaşamaz. Sizi ilgilendirmez bu vaziyet. Herkes hürdür. Erkeklerimizin anlamadığı bir şey var sadece ya benimsin ya kara toprağın düşüncesi. Kadına her türlü eziyeti yapıp asla ayrılmasını istemezler.Yazık çok üzüldüm.. Kadınlar olarak kimi seveceğimizi bilemez olduk.

Pasif Kullanıcı
25.05.2020

''Erkeklerimizin anlamadığı bir şey var sadece ya benimsin ya kara toprağın düşüncesi'' ben bu görüşe katılmıyorum. Psikolojik çöküntünün erkekte de kadında da etkileri hep benzer şeyler kendine veya çevresine fazlasıyla zarar vermek. Bazı insanlar çöküntü yaşadıkları zaman zamanla dibi görüyorlar bu kötünün iyisi. Bazıları da çok hızlı bir şekilde bu en kötü olanı. Çok hızlı şekilde dibe ulaşıldıgı zaman birey akla ilk gelen ve öğretilen eyleme kilitleniyor ve verdiği kararın çok yanlış bir karar oldugunu algılayana kadar eylemini gerçekleştirmiş oluyor. Erkeklerin dogasında dövüşmek savaşmak gücünü ispatlamak gibi şeyler oldugu için ilk yaptıgı şeyler fiziksel şiddette dayalı şeyler oluyor ve bunun gibi sonuçlar ortaya çıkıyor.

25.05.2020

İlk cinayet haberine yapılan yorumlarda it kopukları magandaları nasıl bulmayı beceriyorsunuz su testisi su yolunda kırılır gibi benzetmelerin genç bi kızın bir erkekle aynı evde ne işi var yazarak cinayeti meşrulaştıranlardan farkı yok. Kızcağız zaten ayrılmaya çalışıyormuş nereden bilsin bu ruh hastasının aciz bir psikopat çıkıp başına bela olup yaşama hakkını elinden alacağını. Katil sporcu ve öğretmen olmaya çalışıyormuş psikopat olarak tanısaydı zaten bir alaka kurmazdı. Cinayete sözlü olarak ortak olmak böyle bir şey. Bunun dışında eğitimi veya mesleki statüsü farklı insanlarında şiddet uygulayıp cinayet işlediği haberlerini kaç kez okuduk. Aynı yorumu buraya da yazacağım, Şiddet bizim genlerimize işlemiş, şiddetin ülke dinamiklerinden sosyal yaşam biçimlerinden bağımsız olmadığını topluma bakınca anlamalıyız.

25.05.2020

Cinayetlere karşı tepkimiz, kollektif bilincin ne ölçüde kırıldığı ile ilgili. Yani suç oranlarında ki artış yenilenmeye olan ihtiyacımızı birşeylerin artık değişmesi gerektiğine işaret ediyor. Eğitimli modern çağdaş görünümlü insancıllarımız bile feodal erklikten egemen doktrinden kendini soyutlayamamışken, toplumu değiştirmeden insanı insani değerleri koruyamayız. Yoksa bu tür haberlerle ve cinayeti meşrulaştırmaya çalışan aşağılık kompleksi yaşayan çelişki yumaklarıyla daha çok yüzleşeceğiz. Bu puştta sırasını saldı lanetleyip yenisini bekliyoruz ama şiddet öfke erkeklik zehirlenmesini yüceltmek nereden başlıyor düşünmek gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (40)