Milli Boksör Esra Yıldız Kahraman'dan Eşine Romantik Sözler: "Kendime Bile İnanmazken O Bana İnandı"

Paris 2024 Olimpiyatları'nda tüm Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatan ve 57 kiloda yarı finale yükselen boksör Esra Yıldız Kahraman, galip geldiği çeyrek final maç mücadelesi sonrasında eşi hakkında söylediği romantik sözlerle herkesin dikkatini çekmişti. 'Kahraman' boksörün o sözleri sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden de kaçmadı.

Milli gurur Esra Yıldız Kahraman, galip geldiği çeyrek final maçı sonrasında eşi hakkında söylediği sözlerle herkesin dikkatini çekmişti.

Milli boksör şunları söylemişti: "Eşimle bugünlerin hayalini kurdum. Ona ağlamıştım. Bana 'Esra kendine güven, sen kendine inanmazsan kimse sana inanmaz' demişti."

"Ben kendime inanmazken bile eşim bana inandı. Onunla bu yüzden çok kavgalar ettik. O yüzden ona çok teşekkür ediyorum. O olmasaydı ben burada olamazdım. Bu bir ekip işi."

Milli gururun bu sözleri X kullanıcılarının da kalbini fethetti. İşte eşinden övgü dolu sözlerle bahseden milli boksör hakkında yapılmış yorumlardan bazıları:

twitter.com
twitter.com

Japonya voleybol milli takımının as smaçörü Sarina Nishida Koga, başarılı kariyerini 28 yaşında geçtiğimiz günlerde Olimpiyat'ta noktalamış, Koga'nın sporculuk kariyerinin bitmesindeki faktörün kendisi gibi voleybolcu eşi olduğu iddia edilmişti.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Fransa Taş Koydu, Cezayir'e Altın Kazandırdı: Jimnastikçi Kaylia Nemour İşte Böyle Tarih Yazdı!
Olimpiyatta Madalya Umudumuz Buse Naz Çakıroğlu'ndan Cezayirli Boksör Imane Khelif'e Destek
Binde Beş Saniye Farkla Kazandı: Olimpiyatlardaki Nefes Kesen 100 Metre Erkekler Finali Tarihe Geçti!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR

sıkıysa desteklemesin :)

aynen bürün feministler sokağa dökülür yoksa

bu sosyal medya soytarıları için kadınım ülkemizi temsil edip biz gururlandirması önemli değilde yo efendim erkoların hüküm sürdüğü boksya kadınlar demesi bir çıkmış böyle erkeklerde evlenelim demesi demekli.neymiş her erkek aynı değilim biride çıkmış gelenek kadının elinden işini almış bişey aldığı falan yokı kadının eşide boksör müş eşine destek olmuş hepsi bu biride çıkmış erkek var demiş hadi.ta esra yıldız kahramanın ülkemizi gırurlandırması önemli değil konuyu kadın erkek mukayasesine getirmek bu ülkede kadın h judocu varsa kadın halterci varsa kadın boksör varsa demekki erkeklerin bir baskısı yok bu sabit fikrinizd2n bir vazgeçseniz olimpiyatlarda artık erkeklerin dövüş sporlarında kadınlar çoğunlukta eeeee ne diyelim ekonomisi geri olan bir ülkede böyle şeylere sevinerek kendimiz avutuyoruz yalnız bu kadını kazandığı parayı bir Bilseniz ekonomik kriz ona vız gelir bizede onun başarısı konuşmak düşer yok eşi destekliyor muş adamda boksörmülş zaten

Aybike denilen sosyal medya kullanıcısı böyle adamlarla evlenelim işimize gel ezzse boşayalımmı biride adamlık görün demiş konu be güzel kadının başarısından e kadın erkek mevzusuna getirilmiş

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ