Milletvekilliği İçin Bir İstifa Daha: Savcı Sayan İstifa Etti

Geçtiğimiz haftalarda bir televizyon programına katılan AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Cumhur İttifakı'na yönelik kullandığı ifadeler gündem olmuştu. 'Sayın Erdoğan'a ve Bahçeli'ye destek vermek bana göre vatani, insani, daha ileriye götüreceğim bu işi imani bir görevdir' diyen Savcı Sayan, 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olmak için Ağrı Belediye Başkanlığından istifa etti.

Günlerdir Ağrı Kamuoyunun gündeminde olan Savcı Sayan’ın milletvekilliği adaylığı AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan kararla netlik kazandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olumlu görüş bildirmesinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan görevinden istifa etti. Sayan’ın hangi ilden aday listesine gireceği ise henüz netlik kazanmadı.

Milletvekilliği İçin Bir İstifa Daha: İl Sağlık Müdürü de AK Parti’den Aday Olmak İstiyor

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
17.03.2023

Deniz Baykal CHP'den istifa ettiğinde babası ölmüş gibi hüngür hüngür ağlayan, güç AKP saflarına geçtiğinde en kral hükümet destekçisi olup 180 derece saf değiştiren, Belediye başkanlığı seçim sonrası çok güvenli olmadığı için dokunulmazlık alma sevdasına milletvekilliğine soyunan şahıs değil mi bu? Nedir bizim bu S.S.'lerden çektiğimiz, diğeri de SÜSLÜÜÜ

Pasif Kullanıcı
17.03.2023

Aklı başında hiç bir Ağrılı buna oy vermez vermemeli…Kişiliğini yeterince açık etti

Adam silahlı adamlarla dolaşıyor tam bir çete mafya

17.03.2023

nasılda hepsi yusuf yusuf.

TÜM YORUMLARI OKU (20)