Kadirova'nın vekil Şirin Ünal’ın evinde bir yıldır çalıştığı ve Ünal’ın hasta eşine baktığı basına yansıyan bilgiler arasında.
Sözcü'den Saygı Öztürk’ün haberine göre ağabey Muhammet Ali Kadirova şöyle konuştu:
“Kardeşimin intihar etmesini gerektirecek herhangi bir durum yoktu. Önümüzdeki günler üniversite sınavı için kursa başlayacaktı. Bildiğimiz kadarıyla Nadira saat 08.48’de milletvekili Ünal’a ait tabancayla kalbine ateş etmiş. Bilkent Hastanesi’ne kaldırılan Nadira kurtarılamadı. Rapora göre 09.50’de ölüm gerçekleşmiş. Kardeşim 4 yıldır Türkiye’de yaşıyordu. Herhangi bir sorunu da yoktu. Bu intihar olayı bizi şaşırttı. Ayrıca Adli Tıp’taki işlemleri milletvekilinin devreye girmesiyle jet hızıyla tamamlandı. Bugün saat 22.00’de cenazesini uçakla ülkemize götüreceğiz.”
"Kadirova’nın olaydan 1 gün önce arkadaşına “Çok kötü şeyler oluyor. Ben ağabeyimin yüzüne nasıl bakacağım? Ölmek istiyorum” dediği belirtildi." und "..intiharın Ünal’ın evde bulunduğu sırada gerçekleştiği ve Ünal'ın olayla ilgili konuşmak istemediği aktarıldı.". hmmm.. my spider senses are tingling
Ulan akepeli değil mi kızı taciz etmediyse ben de bir şey bilmiyorum.
Eğer bunun altında da bir pislik var ise ki var eminim, ortaya çıkacaktır şerefsiz adam. Rabia Naz da, Şule Çet de hepsi çıkacak ortaya merak etmeyin. Sabırla bekliyoruz o günü