Onedio Logo

Milli Eğitim, Kılıçdaroğlu'nun Ziyaret Ettiği Dershaneden Savunma İstedi

Kapak Görseli
null Görseli

Bir dizi ziyaret ve STK görüşmeleri için 13 Ocak Perşembe günü Zonguldak'a gelen CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretine Soğuksu semtinden başladı, Soğuksu esnafının sorunlarını dinledi.

Bu sırada pencereden kendisine seslenen öğrencilerin çağırması üzerine Özel Sınav Dershanesi'ne giderek gençlerle bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, zafer işareti yapan gençlere aynı şekilde karşılık verip fotoğraf çektirdi. Bazı öğrenciler Kılıçdaroğlu ile selfie çektirip 'Umudumuz sizsiniz' dedi.

Buna karşılık Kılıçdaroğlu ise 'Hep birlikte başaracağız. İktidara geldiğimizde gençlerin üniversitelerde yaşanan eğitim ve barınma sorununu çözeceğiz' şeklinde konuşurken alkışlar ve tezahüratlarla uğurlandı.

"Siz mi davet ettiniz kendisi mi geldi?"

"Siz mi davet ettiniz kendisi mi geldi?" Görseli

Gazete Duvar'dan Mustafa Özdemir'in haberine göre, bu görüntülerin basına yansıması üzerine gazete kupürlerini keserek gönderen Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sınav Dershanesi'nden savunma istedi.

Savunma yazısında Kılıçdaroğlu'nun dershaneye kendisinin mi geldiğini yoksa davet mi edildiğini soran Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Okullar Şube Müdürlüğü, yazıya en kısa zamanda yanıt verilmesini istedi.

Dershane yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, ceza verilip verilmeyeceği Milli Eğitim Müdürlüğünün soruşturması sonunda kesinleşecek.

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Bergüzar Korel ve Birce Akalay, Ayşe Barım İçin Adliyede!
Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Bergüzar Korel ve Birce Akalay, Ayşe Barım İçin Adliyede!
Devlet Bahçeli’den CHP'nin “Duruşmalar TRT’den Yayınlansın” Talebine Yeşil Işık
Devlet Bahçeli’den CHP'nin “Duruşmalar TRT’den Yayınlansın” Talebine Yeşil Işık
Ekrem İmamoğlu Duruşmalarının TRT’de Canlı Yayınlanması Konusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan da Destek Verdi
Ekrem İmamoğlu Duruşmalarının TRT’de Canlı Yayınlanması Konusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan da Destek Verdi
YORUMLAR

amk adam camiye gitse imamdan savunma isteyecekler siz mi çağırdınız Allah mı çağırdı diye :S sizin ben zihniyetinizi....

22.01.2022

ahaha bu çok iyiydi.

Pasif Kullanıcı
22.01.2022

Ciddi anlamda panik içindeler.Kendilerini devlet sanıyorlar.Birileri çıkıp da sadece hükümet olduklarını hatırlatınca deliye dönüyorlar.

22.01.2022

korkunun ecele faydası yok. bugün savunma isteyenlerin yargılanacağı günler yakındır

TÜM YORUMLARI OKU (19)