Miley Cyrus Yanlışlıkla Açılan Memesini ‘Instagram Kaldırmadan Bakın’ Notu ile Kendi Hesabında Paylaştı!

Kadındaki özgüvene hayranım. ❤️

Biliyorsunuz ki Miley Cyrus geçtiğimiz aylarda oyuncu Liam Hemsworth'tan boşanmıştı...

Daha sonra bir süre özel hayatını gözlerden uzak yaşamak istemişti ve etkinliklere katılmıyordu.

Fakat geçtiğimiz akşam herkese bir sürpriz yaptı ve Marc Jacobs defilesinde podyuma çıktı.

Defilenin ardından kaldığı otele giderken yolda memesi açıldı ve paparaziler tarafından o anlar kaydedildi.

Fakat Miley Cyrus bu durumu hiç umursamadı ve bu fotoğrafları kendi hesabından paylaştı.

"Sağa kaydırın. Ama acele edin. Instagram bu paylaşımı yakında silecektir."

👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
13.02.2020

Bunu çeken paparaziler sapık olmuyor da kadın paylaşınca mı orospu ? Arkadaşlar bir kere orospuluk iş tanımı olarak para karşılığı seks yapmaktır. Teşhircilik veya nüdizm falan gibi şeylerle karıştırmayın. Çıplaklık her zaman erotik olmak zorunda değildir. Çıplaklık illa seks demek değildir. Görmemiş olabilirsiniz ama en azından öğrenin. Bu kadının meme ucunu paylaşması ne erotik ne de seksi. Eminim hesabında çok daha erotik ve seksi fotoğrafları vardır, üstelik meme ucu görünmüyordur. Bir de şu meme ucu gözükmediği sürece sanki meme gözükmez gibi giyinilen kıyafetleri normal bulup, meme ucu gözükünce sanki dünyada eşi benzeri olmayan bir ayıpmış gibi tepki verenler var. Onlar da ayrı bir komedi. Memeyse meme, erkeklerinki açıkken sıkıntı olmuyor da kadının ki açılınca neden bu kadar sıkıntı oluyor ? Bunun bana ataerkil kültürden başka bir nedenini kimse açıklayamaz. O yüzden abartmayın. Meme işte.

Hayatımda senin gibi mali me gordum nede duydum bide salak gibi erkegin memesi gozukunce niye sıkıntı olmuyo diyo mal kardeşim erkek memesi cinsel bı bölge degil ilk olarak bunu öğren 2.olarak orospunun cesitli anlami vardir evet para karsiligi yapana denir ama mesela bütün erkekler ile sevgili olan kizada orospu denir bunu öğren boş boş duyar kasmayın baydi artık cidden

Pasif Kullanıcı
13.02.2020

öyle bir zamandayız ki herkes ben daha orospuyum diye yarışıyor.

13.02.2020

ya siz profilinde şu MEB amblemi olan ve her haberin altına olabilecek en beyinsiz yorumları yapan kullanıcılar, eğitim tarikatı filan mısınız?

13.02.2020

Magazinciler büyük aşk ile ne yakaladık be diye çektikleri fotoğrafı Miley paylaşınca bozulmuşlardır eminim. Çünkü istedikleri reaksiyonu almalarının önünü kesti. Miley Cyrus'un kendi paylaştığı ve poz verdiği öyle fotoğraf ve videolar var ki, bu meme ucu yanında koca bir hiç. Paylaşımının amacı ne meme göstermek ne seksi olmak tamamen magazincilere, magazinde görüp ataerki tavır takınacak zihniyete tepki.

TÜM YORUMLARI OKU (23)