Miles&Smiles Kartınız Sayesinde Temmuz Ayında Yararlanabileceğiniz 10 Kampanya

Miles&Smiles kredi kartı kullananları temmuz ayında yine birbirinden avantajlı kampanyalar bekliyor! Detaylar içerikte 👇

1. Evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat!

Miles&Smiles QNB Finansbank Kredi kartınızla 30 Kasım 2024'e kadar IKEA'dan IKEA Aile Kart kullanarak yapacağınız 2500 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı!

2. Müze gezmeyi sevenlere güzel haber!

İstanbul Modern Sanat Müzesi'ni hala ziyaret etmediniz mi? Sene sonuna kadar her cuma, Mastercard kartınızla yapacağınız giriş bileti alımlarında %50 indirimden yararlanma fırsatını kaçırmayın!

3. Online alışveriş tutkunları buraya!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Trendyol'dan yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 3 taksit fırsatını kaçırmayın!

4. Bu yaz eğlencenin tadını çıkarın!

Kampanya kapsamında, Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları ile www.mobilet.com ve uygulamasında seçili etkinliklerde %30'a varan ve tüm KerkiSolfej konserlerinde %35 indirim sizleri bekliyor!

5. Temmuz ayında etkinliklere doyamayacaksınız!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Passo (www.passo.com.tr) internet sitesi ve Passo mobil uygulamasından “Mastercard ile %25 İndirim!” kampanyasını seçerek yapacağınız bilet alımlarında, bilet bedelinde geçerli %25 indirim imkanından faydalanın!

6. Temmuz ayında, kaçırılmayacak taksit fırsatları!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Hepsiburada'dan yapacağınız 3.000 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 3 taksit fırsatı!

7. Tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayın!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Amazon'dan yapacağınız 6.000 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sizleri bekliyor!

8. Temmuz ayında tarzını yeniden yaratmanın tam zamanı!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınız ile Beymen.com ve Beymen uygulamasından yapacağınız alışverişlerinizde 2024 İlkbahar/Yaz sezonu yıldızlı ürün alışverişlerinde %40’a varan indirim imkanından faydalanın!

9. İstanbul'da ulaşım hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarındaki ödeme paneli üzerinden yapacağınız ödemelerde bilet bedeli üzerinden %50 indirim kazanma imkanı!

10. Harcadıkça kazandıran kampanya!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızı Masterpass’e kaydedin, kayıt sonrasında Trendyol'dan yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL indirim kuponu kazanma fırsatını kaçırmayın!

Popüler İçerikler

A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
Van Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" Sözleriyle Bitiren Bengü'ye İzleyiciler Pet Şişe Fırlattı!
Atatürk'ün 'Bozkurt İşareti' Yaptığı İddia Edilen Fotoğraf Hakkında Gerçek Ortaya Çıktı!