Miles & Smiles Kartınız Sayesinde Ağustos Ayında Yararlanabileceğiniz 10 Kampanya

Miles & Smiles kart sahipleri ağustos ayında da yine çok şanslı! İşte kaçırılmaması gereken o fırsatlar 👇

1. Kahve keyfiniz yurt dışında yarım kalmasın!

Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartınız ile tek seferde yapacağınız 150€ ve üzeri yurt dışı restoran ve kafe ödemenizde 10€ para iadesi kazanın!

2. Ağustos ayında leziz bir akşam yemeğinin tadını çıkarın!

Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartınız ile Michelin yıldızlı Arkestra Restoran’da, Cuma günleri yapacağınız ödemelerinizde %20 indirim imkanından faydalanın!

3. Hop ile kolay ve hızlı ulaşım keyfi, ağustos ayında sizleri bekliyor!

Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartınızı Masterpass’e kaydedin, kayıt sonrasında hafta sonları açılış ücreti ödemeden hop ile sürüşlerini gerçekleştirme fırsatını kaçırmayın!

4. Amazon alışverişlerinizde kaçırılmayacak fırsat!

İhtiyaçlarınızı ertelemeyin! Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Amazon'dan yapacağınız 6.000 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sizleri bekliyor!

5. Yurt dışı seyahatlerinizi ertelemeyin!

Mastercard logolu Miles & Smiles QNB Finansbank kartlarınız ile yurt dışında da çok ayrıcalıklısınız. Amerika'dan Japonya'ya pek çok ülkede birbirinden farklı markalarda indirim ve ücret iadesi avantajları sizleri bekliyor!

6. Taksit avantajları ağustos ayında da devam ediyor!

Tüm ihtiyaçlarınızı almanın tam zamanı! Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Hepsiburada'dan yapacağınız 3.000 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 3 taksit fırsatı!

7. E ağustos ayında eğlenmeyelim mi?

Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Passo (www.passo.com.tr) internet sitesi ve Passo mobil uygulamasından “Mastercard ile %25 İndirim!” kampanyasını seçerek yapacağınız bilet alımlarında, bilet bedelinde geçerli %25 indirim imkanından faydalanmayı unutmayın!

8. Alışveriş meraklılarını sevindiren bir kampanya daha!

Satın almak için beklettiğiniz ürünler için kaçırılmayacak bir fırsat! Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla Trendyol'dan yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 3 taksit!

9. Yazın en eğlenceli etkinliklerinin tadını çıkarma zamanı!

Kampanya kapsamında, Miles & Smiles QNB Finansbank kredi kartları ile www.mobilet.com ve uygulamasında seçili etkinliklerde %30 'a varan ve tüm KerkiSolfej konserlerinde %35 indirim avantajından faydalanın!

10. Evinizin ihtiyaçları için doğru zamanlama!

Evini dekore etmek isteyenler için kaçmaz fırsat! Miles & Smiles QNB Finansbank Kredi kartınızla IKEA'dan IKEA Aile Kart kullanarak yapacağınız 2500 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!