Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: 'Yalvarıyoruz, Uyarıyoruz Yangın Fabrikanın Çevresini Sardı'

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medyadan yardım çağrılarına devam ediyor. Muhammet Tokat yayınladığı videoda, 'Yalvarıyoruz, uyarıyoruz… Günlerdir söyledik. İşte yangın fabrikanın çevresini sardı. Derhal müdahale!!!!' dedi.

Farklı bir açıdan o yangın: 👇

Nevşin Mengü de bu görüntüleri paylaşmıştı: 👇

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
YORUMLAR

Kimsesiz gibi hissediyoruz. Devlet izliyor, vatandaş kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çabalıyor. Bir de kaç günden beri utanmadan bazı açıklamalar yapıyorlar. Kızarmaz ki yüzleri. Resmen ülkeyi baştan aşağı yakacaklar peşkeş çekmek için. Yazık, çok yazık.

04.08.2021

burası da yanacak. bu gidişle komple yanacak hepsi. ve o kadar acı ki 7 tane uçak hangarda yatıyo. gerçekten çok acı. onlar uçmuyo ama pilot yok diye bir bahane de olamaz. uçmuyosa uçanını koyarsın. insanları çaresizlikle baş başa bıraktılar. itfaiyesi jandarması şusu busu hepsi canla başla çalışıyo, hepsini görüyoruz ama yetmiyo işte ya da bi yere kadar yetiyo. hava desteği her bölgeye şart. hep dağlık alan, tepelere nası çıksın insanlar. bu acının hesabı da çok acı olacak. bugün yanan ormanlar gibi, bu millet de sizi yakacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ